Rij jij nog met plezier naar je werk?


Stap jij ’s ochtends met tegenzin in de auto naar je werk? En tel je op maandag de dagen tot het weekend al af? Tijd om daar verandering in te brengen!

Lees meer

Onze vakgebieden

Om dicht bij onze klanten en uitzendkrachten te blijven staan heeft Covebo gekozen voor een aantal specialismen. Op die manier hebben we kennis van de markt, weten we precies wat er speelt en spreken wij de taal van onze uitzendkrachten én opdrachtgevers. Dit maakt ons snel en flexibel!

Lees meer

Werken in de bouw

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zit je bij Covebo goed! De bouw is al sinds de oprichting van Covebo één van de belangrijkste specialismes. Inmiddels hebben wij een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare klanten die wij goed kennen en waar wij al jaren mee samenwerken. Wij zijn op zoek naar gemotiveerd personeel met een gerichte vakopleiding, maar ook als je starter bent in de bouw hebben wij mooie vacatures openstaan!

547 vacatures

Werken in de commercie

Op zoek naar een commerciële functie? Bekijk dan onze vacatures! Wij hebben veel vacatures open staan voor commercieel medewerkers, accountmanagers, call center medewerkers, inkopers en nog veel meer uitdagende functies. You name it, we’ve got it! Met regelmaat zijn dit functies met uitzicht op een vaste aanstelling. Zit jouw droombaan er bij? Solliciteer direct!

259 vacatures

Werken in de sector facilitair

Wil jij gewoon lekker aan de slag en ben je bereid om alles aan te pakken? Bekijk dan onze vacatures binnen de sector Facilitair. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde aanpakkers voor schoonmaakwerk, asbestsanering, sloop, verkeerstechniek, hovenierswerk, stratenmakers, kortom: te veel om op te noemen. Neem een kijkje tussen de vacatures, er zit vast iets voor je bij!

67 vacatures

Werken in de logistiek

Op zoek naar een leuke baan in de logistiek? Bij Covebo hebben we een ruim aanbod aan vacatures voor heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs, orderpickers en vrachtwagenchauffeurs. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector of wil je je als starter verder ontwikkelen in de logistiek? Bij Covebo kan het allemaal! Wij zijn zowel op zoek naar ervaren krachten als naar enthousiaste starters voor onze vacatures.

375 vacatures

Werken in de office sector

Op zoek naar een nieuwe baan op administratief of financieel gebied? Bekijk dan onze Office-vacatures! Wij hebben veel vacatures open staan voor administratief medewerkers, receptionistes, telefonistes, planners of financieel medewerkers. Met regelmaat zijn dit functies met uitzicht op een vaste aanstelling. Zit jouw droombaan er bij? Solliciteer direct!

177 vacatures

Werken in de productie

Zoek jij een baan binnen de productie? Dan zit je bij Covebo goed! De productie is al sinds het begin een van de belangrijkste specialismes voor Covebo. Inmiddels hebben wij een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare klanten, waardoor er altijd een leuke baan tussen zit die bij jou past! Aan de slag in de kip, vlees of chemische productie? Het kan allemaal. Lees onze vacatures en solliciteer direct!

608 vacatures

Werken in de techniek

Heb jij ervaring in de techniek of wil je jezelf hier juist verder in ontwikkelen? Bekijk dan snel onze technische vacatures! Covebo heeft een breed netwerk van klanten in de installatietechniek en metaaltechniek. Voor deze klanten hebben we altijd vacatures openstaan voor loodgieters, elektromonteurs, lassers, metaalbewerkers, onderhoudsmonteurs, koelmonteurs en sprinklermonteurs. Bij Covebo ga je voor langere tijd aan de slag bij betrouwbare opdrachtgevers waar wij al jaren mee werken!

1133 vacatures

  Zij vonden hun droombaan

  Anton de Jong

  Spuiter


  Vorig jaar werd ik door Covebo benaderd voor een baan als spuiter. Ze regelden al snel een gesprek voor mij en ik werd aangenomen! Na 9 maanden naar tevredenheid via Covebo te hebben gewerkt, kreeg ik een contract aangeboden bij het bedrijf, waar ik nu met enorm veel plezier als spuiter werk!

  Rowan van de Lagemaat

  Metaalbewerker

  Covebo is een leuk uitzendbureau, ze zorgen ervoor dat je het naar je zin hebt en dat je aan het werk blijft. Inmiddels werk ik al 2 jaar voor Covebo! Ik ben aan het werk geweest in de techniek, op de bouw en nu in de metaal.

  Henry Snippe

  Uitvoerder dakbedekkingsbedrijf

  Mijn ervaringen met Covebo zijn in de korte tijd dat ik daar werkzaam ben erg goed. De persoonlijke behandeling door de medewerkers valt mij op. Vragen die ik gesteld heb worden snel opgelost, waardoor er een prettige werksfeer ontstaat. Kan eigenlijk alleen maar zeggen: ga zo door.

  Werken over de grens

  Aan het werk buiten de Nederlandse grenzen?
  Naast onze vacatures in Nederland bieden we ook uitdagende banen in België en Duitsland! Ons Crossborderteam is in België aangesloten bij de Federgon en heeft een vergunning (via het Arbeitsagentur) voor uitzenden in Duitsland.

  Lees meer

  Covebo Test- & Trainingscentrum

  Al onze EU – vakkrachten worden getest in ons Test- & Trainingscentrum, voor een soepele aansluiting naar de Nederlandse arbeidsmarkt.

  Meer informatie

  Laatste nieuws

  Eerste Covebo steen strip monteurs gecertificeerd!

  Het goed isoleren van woningen is de komende jaren van essentieel belang. Eén van de manieren is het isoleren van de gevel aan de buitenkant. Daarom heeft Covebo besloten dit profiel op te nemen in haar Test -en Trainingscentrum voor de bouw.

  Covebo nieuwe stadionnaamgever VVV-Venlo

  Met ingang van vandaag gaat het stadion van VVV-Venlo verder als ‘Covebo Stadion - De Koel’.

  Covebo: meer dan alleen uitzenden!

  "Niet alleen het werk zelf, maar ook het contact met Lynn heeft ervoor gezorgd dat ik voor deze baan als operator heb gekozen. Leuk, open, duidelijk en vooral heel enthousiast. En daar word je zelf ook enthousiast van", vertelt operator Lucas.

  Covebo bij RTL 4: Van Passie Naar Droombaan!

  Ben jij benieuwd wat wij, als Covebo uitzendgroep, nou precies doen? Bekijk dan onderstaande fragment uit het RTL 4-programma ‘Van Passie naar Droombaan’.

  Overname VNOM versterkt de positie van Covebo in de bouw en techniek

  Fors uitbreiden in de techniek en bouw - dat is de koers die Covebo Group heeft ingezet. Dit is gelukt door de overname van technisch bemiddelingsbureau VNOM. Door de overname van VNOM heeft Covebo Group momenteel ruim 2.500 vaklieden aan het werk in de bouw en techniek.