Ben jij je baan in de horeca of de evenementensector kwijtgeraakt? Bij Covebo zijn we altijd op zoek naar mensen met een flexibele werkhouding die niet bang zijn om hard te werken. Dus zoek jij een tijdelijke baan om deze periode te overbruggen? Lees dan verder!

Een tijdelijke baan bij Covebo?

De voordelen:

Ben jij door de huidige COVID-19 maatregelen je baan in de horeca of evenementensector kwijtgeraakt? Dan helpen wij je graag aan nieuwe baan! Dit zijn de voordelen van een nieuwe (tijdelijke) baan bij Covebo:

  • Je hebt geen ervaring nodig. Wij leren het je on the job!
  • Je kunt veel uren maken en dus lekker veel verdienen!
  • Je kunt zowel korte als lange periode aan de slag.
  • Je bent de hele dag op de been. Lekker actief dus.
  • Je begint vroeg, dus je bent vroeg klaar.

Is dit iets voor jou?

Wel als je hieraan voldoet
  • Je houdt niet van stilzitten.
  • Jouw motto is ‘Niet lullen maar poetsen’
  • Je bent minimaal 2 weken beschikbaar.

Graag gaan wij samen met jou op zoek naar de juiste baan om deze periode te overbruggen. Door de flexibiliteit binnen Covebo kan je bij ons voor korte en lange periodes aan de slag. Zit je helemaal op je plek bij Covebo? Dan hopen we natuurlijk dat je langere tijd voor ons blijft werken!

Bouwhulp

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar bouwhulpen. De werkzaamheden bestaan uit het assisteren van de vakkrachten in alle fasen van het bouwproces en het netjes houden van de bouwplaats. Als bouwhulp ben je flexibel en neem je direct opdrachten aan van de uitvoerder of voorman op de bouw. Jij bent gemotiveerd, een manusje van alles en niet bang voor zwaar werk.

Bouwopruimer

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar bouwopruimers. De werkzaamheden bestaan uit het schoon- en veilig houden van de bouwplaats, het voorkomen van onveilige situaties, het ontvangen en verdelen van binnengekomen werkmateriaal en het toezien op de algemene veiligheid.  Dus ben jij gemotiveerd, energiek en niet bang voor zwaar werk? Dan is een baan als bouwopruimer wat voor jou!