Wat leuk dat je hebt gereageerd!

Nu gaan we aan de bak.
Bedankt zzp timmerman -

Dit kan je nu verwachten.

Appen of bellen mag ook!

✔ Binnen 24 uur contact met Peter
✔ Hoogste tijd voor een bakkie koffie
✔ Vragen? App of bel: 0623267390

Help jij ons verbeteren?

Geef aan of je informatie hebt gemist.

Veel gestelde vragen

die vind je hier!
Wat gebeurt er nadat ik mijn gegevens heb achtergelaten?
We bellen je Nadat je hebt gereageerd neemt onze bouwspecialist Anneloes binnen één werkdag contact met je op voor een korte telefonische kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn maken we snel een afspraak. Kennismaken Natuurlijk met een lekker bakkie koffie erbij! Wat voor werk doe jij het liefst, waar heb je ervaring mee, zoek je vastigheid of liever af en toe een klus? En natuurlijk: heb jij ook een goed gevoel bij ons? Daarna gaan we voor jou aan de slag! Aan de slag Hebben we een klus en opdrachtgever gevonden die bij jou past? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek en kan je vaak al heel snel aan de slag.
Jouw gegevens komen in ons kandidatensysteem terecht, waar jij wordt aangemerkt als zzp timmerman die op zoek is naar een opdracht. Uiteraard gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw gegevens om en kan je ons altijd verzoeken om jouw gegevens volledig te anonimiseren of verwijderen. Wil je hier meer over weten? Hier vind je ons volledige privacy statement.
Geen probleem, je aanmelding wordt gewoon in behandeling genomen. Wij kunnen zelfs een VCA examen voor je regelen, zodat je de komende jaren weer vooruit kunt! Het kan dan alleen wat langer duren voordat je aan de slag kunt bij een opdrachtgever.
Anneloes, onze specialist in de bouw staat voor je klaar. Je kunt haar bellen op 0621489658 of mailen naar stek@covebo.nl. Zij helpt je graag!
Dit kun je het beste doen door te solliciteren op een van onze opdrachten. Zit er geen opdracht tussen die bij jou past, maar wil je toch graag bij Covebo werken? Vul dan het formulier hierboven in. Dan gaan wij voor jou op zoek naar een baan.