2 min24 mei 2018

3G Payroll wordt Covebo Payroll & HR

In 2014 is vanuit Covebo de dienst payroll gestart onder de naam: 3G Payroll. Een dienst binnen ons bedrijf met een andere naam, om het verschil duidelijk te maken. Nu, vier jaar later, komt er een uitbreiding op het dienstenpakket en gaan ze verder onder de landelijk bekende naam: Covebo!

Naast payroll ook HR advies en salarisadministratie

Voortaan kunt u naast het verlonen van payrollmedewerkers, óók terecht voor de salarisadministratie van vaste/eigen medewerkers en advies op het gebied van HR. Door het uitbreiden van de diensten én de naamsbekendheid van Covebo, is er voor gekozen om 3G Payroll dichter bij Covebo te brengen en verder te gaan onder een nieuwe naam: Covebo Payroll & HR.

Wat verandert er voor mij?

Het wordt voor u alleen maar beter! Door het toevoegen van de mogelijkheden voor HR dienstverlening en salarisadministratie kunnen we u als HR afdeling op afstand nog beter helpen, indien gewenst natuurlijk. Loopt het zoals u wenst, dan veranderen we niets en gaan we op dezelfde voet verder. De naamswijziging zal ook niets veranderen aan onze identiteit, werkwijze en cultuur. We krijgen een andere naam en uitingen, maar u blijft verzekerd van dezelfde, persoonlijke, praktische en professionele dienstverlening.

Verhuizing naar Nijkerk

Wat is wel veranderd? Ons bezoekadres! Enkele tijd geleden zijn wij verhuisd naar een mooi nieuw kantoorpand in Nijkerk, aan de Ampèrestraat 21 C. Dichterbij het Support Center van Covebo, wat de samenwerking op het gebied van onder andere compliance, HR, marketing en financiële administratie nog gemakkelijker maakt.

Vragen of meer informatie?

Of gewoon benieuwd naar ons nieuwe pand? Neem dan gerust contact met ons op 088 14 10 750, we vertellen u graag alles over onze nieuwe diensten en de koffie staat uiteraard altijd klaar!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

5 redenen waarom Covebo dé ideale partner is voor het inhuren van verkeersregelaars

3 min22 mei 2024

Minimumloon stijgt per 1 juli 2024: wees voorbereid!

1 min17 mei 2024

Covebo wil zekerheid bieden in krappe arbeidsmarkt

3 min20 december 2023