2 min10 augustus 2018

Covebo is dr beej!

Na een jaar als vriend de club te hebben gesponsord, gaan we als Covebo Uitzendgroep een intensieve sponsorrelatie aan met VVV-Venlo. We zijn dan ook trots om toe te treden tot de KoelClub, de club voor sponsors. Wij geloven in het ambitieuze plan dat VVV-Venlo heeft voor club en stadion en willen de club daar graag in ondersteunen!

Acties voor jou!

In de zeer nabije toekomst zal dit leiden tot acties waar werkzoekenden, (uit)supporters en de club zelf beter van worden. Wat te denken van een Meet en Match? Een kennismaking tussen werknemers en nieuwe werkgevers én daarna de geel-zwarte helden van VVV-Venlo toejuichen? En zelfs ondersteuning van supporters bij belangrijke (uit)wedstrijden. Er zijn plannen in overvloed!

Een mooie toekomst

Natuurlijk krijgen we als Covebo ook zichtbaarheid in dat prachtige authentieke Seacon Stadion - de Koel - dat gefaseerd zal worden uitgebreid: toekomstgericht maar met behoud van identiteit. Wij hebben heel veel zin in de komende drie seizoenen en kijken uit naar al het moois dat Covebo en VVV-Venlo samen neer gaan zetten.

Wil jij bij de wedstrijd VVV-Venlo - Ajax zijn?

Om de match tussen de voetbalclub en onze uitzendgroep te vieren, geven we twee keer twee kaarten weg voor de eerste thuiswedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax! Wil jij kans maken op deze kaarten? Ga dan naar onze Covebo Facebookpagina, tag degene die jij mee wilt nemen naar deze wedstrijd en vertel erbij waarom. Wie weet juich jij VVV-Venlo toe op 18 augustus om 19:30 uur!

Allemaol d'n berg op!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

5 redenen waarom Covebo dé ideale partner is voor het inhuren van verkeersregelaars

3 min22 mei 2024

Minimumloon stijgt per 1 juli 2024: wees voorbereid!

1 min17 mei 2024

Covebo wil zekerheid bieden in krappe arbeidsmarkt

3 min20 december 2023