2 min24 oktober 2019

Covebo Uitzendgroep hoofdsponsor 5 kilometer wedstrijd Venloop

Vanaf komende editie zal Covebo Uitzendgroep als naamgever van de 5 kilometer hardloopwedstrijd gekoppeld zijn aan de Weir Venloop.

Sjors Billekens en Jack Janssen, verantwoordelijk voor de Limburgse vestigingen van Covebo, lichten hun keuze voor de Weir Venloop toe: ‘’Wij zijn trots dat we onze naam mogen verbinden aan één van de mooiste evenementen van de regio. De hele stad staat tijdens het weekend van de Venloop in het teken van sportiviteit én gezelligheid. Iets wat we bij Covebo erg belangrijk vinden: samen hard werken voor het beste resultaat, maar ook een fijne tijd hebben met elkaar. Of je nu een fanatiek sporter bent of meer voor de lol meedoet, de Venloop is leuk voor iedereen! Als werkgever vinden wij het bovendien belangrijk dat onze mensen lekker in hun vel zitten en zich fit voelen. Gezonde werknemers presteren namelijk beter! Dat stimuleren en uiten we op allerlei manieren en de Venloop is daar een goed voorbeeld van.’’

De Stichting Venloop kijkt ook vol enthousiasme uit naar de samenwerking met Covebo, beaamt Wim Lensen: “Covebo Uitzendgroep is al enkele jaren een betrokken partner van ons evenement en het doet ons deugd om Covebo te kunnen presenteren als de nieuwe naamgever van de 5 km. De visie die Covebo hanteert met betrekking tot werknemers die zich fit voelen en lekker in hun vel zitten, vinden wij ook een belangrijk onderwerp. Met wat wij allemaal organiseren voor de jeugd bijvoorbeeld, willen we zorgen voor een vitale jeugd en op den duur dus fitte, gezonde werknemers. Hiermee versterken we elkaar alleen maar meer."

Meer weten over de Venloop? Neem een kijkje op www.venloop.nl

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

5 redenen waarom Covebo dé ideale partner is voor het inhuren van verkeersregelaars

3 min22 mei 2024

Minimumloon stijgt per 1 juli 2024: wees voorbereid!

1 min17 mei 2024

Covebo wil zekerheid bieden in krappe arbeidsmarkt

3 min20 december 2023