2 min2 september 2021

Een uitzendbaan: de afwisseling van verschillende projecten

Ben jij op zoek naar werk in de bouw of in de techniek? Het werk ligt momenteel voor het oprapen! Een vaste baan geeft de meeste zekerheid. Maar: is dat tegenwoordig nog wel zo in een maatschappij waar werken steeds flexibeler wordt?

Waarom wil je voor iemand werken?

Stel: je nieuwe werkgever vraagt waarom je voor hem wil werken. Wat zeg je dan? Dat je het bedrijf interessant vindt of dat ze grote, spannende projecten hebben? Of vertel je dat het jou gaat om persoonlijke ontwikkeling, afwisseling en werken in een team? Als dat laatste het geval is, kan je jezelf de vraag stellen of je daar een vaste baan voor nodig hebt.
Uitzendwerk of werken als zzp’er zijn dan ook goede opties. Bouw-, schilder- en technische bedrijven houden van de flexibiliteit van uitzendkrachten en zzp’ers: zij kunnen zo invulling geven aan projecten die zij anders niet kunnen uitvoeren.

Waarom kiezen voor uitzenden?

Wist je dat doorgroeien ook bij een uitzendwerk mogelijk is? Afwisselend werk, werken in verschillende teams, je verder ontwikkelen binnen jouw specialisme, dat kan allemaal ook in een uitzendbaan. Lees hier waarom werken voor een uitzendbureau zo interessant is.

Wat betekent werken voor Covebo?

Als je voor Covebo werkt, kom je in aanraking met meerdere bedrijven, doordat we je helpen om een baan te vinden die bij jou past. Dit gaan we samen onderzoeken. Natuurlijk gaan we wel voor de beste match tussen jou en de opdrachtgever en het liefst langdurig.

Daarnaast betekent werken als uitzendkracht bij ons ook dat we je serieus begeleiden met alle vervolgstappen die jij zou willen nemen om je kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Krapte op de arbeidsmarkt: wat is de oplossing?

2 min20 januari 2022

Checklist: starten als zzp’er in 6 stappen

3 min28 december 2021

Krijg je evenveel salaris via een uitzendbureau?

2 min22 december 2021