2 min7 oktober 2021

Lassers zijn de verbinders

Overal waar twee metalen onderdelen aan elkaar gesmolten worden, heb je lassers nodig. Denk aan het aan elkaar lassen van grote compartimenten van een schip, het lassen van bouwkundige frames in de bouw, maar ook aan lassen in allerlei industriële productieomgevingen.

Verantwoordelijk werk

Lassen is een specialisme waar deskundigheid voor nodig is. Het lassen is een belangrijk aspect en van belang om de veiligheid van het product te waarborgen. Lassers die verantwoordelijk zijn en mooi zichtwerk leveren, zijn waardevol voor veel bedrijven. Professioneel gemaakte producten van een hoge kwaliteit leveren nu eenmaal meer geld op.

Baanzekerheid en betere lonen

Er is al langere tijd een groot tekort aan goede vakmensen in Nederland. Heb jij een MBO techniek opleiding? De kans dat je snel aan de slag kunt is groot, zeker als je een echte aanpakker bent!

Welke eigenschappen heeft een goede lasser?

Over het algemeen kom je in een team te werken. Collegialiteit en samen iets willen maken, moet in je genen zitten. Dat betekent ook dat je in veel gevallen geen 9 tot 5 mentaliteit moet hebben, omdat je graag met z’n allen de klus wilt klaren.

Kies voor werken in verschillende omgevingen

Of je nu een leerling lasser, of ervaren MIG/MAG of TIG lasser bent, we hebben een groot aantal banen voor je waar je gelijk aan de slag kunt. Dat kan op de werkplaats van een bedrijf zijn, maar ook op verschillende locaties in Nederland of zelfs in het buitenland. Waar je ook terechtkomt, overal kom je in aanraking met andere technische vakgenoten. Je verbindt datgene waar anderen weer op kunnen doorbouwen. Dat maakt het werk als lasser zo uitdagend, omdat je samen werkt aan het eindproduct.

Kom als lasser werken bij Covebo

Je hebt bij ons dezelfde cao voorwaarden als bij een vaste baan, je komt op veel verschillende plekken en je houdt je flexibiliteit om voor meerdere opdrachtgevers aan de slag te gaan. Zeker omdat laswerkzaamheden afhankelijk zijn van pieken en dalen, heb je op die manier een veel grotere kans om constant aan het werk te zijn.