2 min10 februari 2022

Maatt en Covebo New Energy fuseren

Om mee te bewegen met de energietransitie zijn Maatt en Covebo New Energy gefuseerd. Door de fusie met Covebo New Energy en hun specialisme in de duurzaamheid, wil Maatt zijn kennis en marktaandeel in de installatietechniek vergroten en zich klaarstomen voor de toekomst. Met deze stap wil Maatt, als het aankomt op het inlenen van vakpersoneel in de installatietechniek, de totaalleverancier worden voor de installatiebedrijven.

Landelijke dekking

Met twee grote regiokantoren in Nijkerk en Eindhoven en specialistische teams voor de regio Nijmegen, Breda, Amsterdam en Almelo, zorgen wij ervoor dat we altijd service op maat kunnen leveren voor al onze klanten en medewerkers. Wij hebben projecten door heel Nederland. Is er hulp nodig, zijn er vragen over uren of facturen, moet er extra gereedschap komen? Onze medewerkers zijn snel ter plaatse en bovendien kun je altijd terecht bij ons op kantoor!

Kwaliteit boven kwantiteit

Door de verregaande specialisatie in de installatiebranche is Maatt als geen ander in staat om goed te beoordelen op welk niveau onze mensen ingezet kunnen worden. Criteria bij de werving voor Maatt zijn kennis en kunde van het vak, houding en gedrag, taal, beschikbaarheid en kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij hebben een test- en trainingscentrum op onze vestigingen in Nijkerk en Eindhoven. Hier kunnen wij onze monteurs voor aanvang testen, bijscholen en opleiden. Zo kunnen wij de juiste kwaliteit bieden. Al onze monteurs gaan op pad met het beste gereedschap en een mooie bedrijf bus. We vinden het belangrijk om vooruitstrevend te zijn en willen dat in de toekomst ook blijven. Met de toevoeging van ons nieuwe specialisme kunnen wij onze medewerkers de mogelijkheid bieden om door te groeien met een goed perspectief voor de toekomst.

De nr. 1 in  de installatietechniek

In 2025 willen wij de beste bemiddelaar in de installatietechniek te zijn. Dit houdt in dat wij de beste monteurs van Nederland bieden en de beste werkgever voor onze medewerkers zijn. Daarnaast staat Maatt bekend om zijn monteurs van de duurzaamheid. We gaan ons meer richten op MBO+ profielen, zodat kandidaten ook meer perspectief krijgen en de mogelijkheid hebben om door te groeien naar hogere functies zoals planners, werkvoorbereiders en projectleiders.

Benieuwd naar Maatt? Neem dan snel een kijkje op hun website!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Covebo Automotive: Een vliegende start!

2 min12 oktober 2021

Lassers zijn de verbinders

2 min7 oktober 2021