2 min2 maart 2018

Covebo Nijmegen: medewerker van de maand!

Jeroen van Fulpen feliciteert uitzendkracht Cristian Gociu! Cristian is werknemer van de maand maart van onze vestiging in Nijmegen.

“Een nette en vriendelijke man die zijn hand niet omdraait voor hard werken”

Voor de maand maart heeft Covebo vestiging Nijmegen Cristian Gociu verkozen tot werknemer van de maand. Cristian is werkzaam voor ons label MAATT. Dit door Covebo opgerichte label richt zich specifiek op personeel in de installatietechniek. Cristian werkt alweer 7 maanden als loodgieter voor een Brabants installatiebedrijf. Volgens Chantal Odekerken van Covebo Nijmegen, zijn ze zeer tevreden over de van oorsprong Roemeense Cristian. “Hij is een nette en vriendelijke man die zijn hand niet omdraait voor hard werken. Hij komt altijd zijn afspraken na, levert kwalitatief goed werk af en spreekt bovendien uitstekend Engels”.

“Gewoon bij de dag leven en werk doen wat je leuk vindt, dan komt de rest vanzelf.”

Wanneer we Cristian vragen wat hem tot een goede loodgieter maakt, zegt hij dat het komt doordat hij van zijn werk houdt. Hij vindt het leuk wat hij doet. Ook over de samenwerking met Covebo is hij uiterst tevreden. “Je kan ze altijd bellen en ze regelen alles perfect”. Ook het onderkomen dat ze voor hem en drie andere collega’s hebben verzorgd is tip top in orde en van alle gemakken voorzien. Inmiddels werkt hij alweer bijna drie jaar in Nederland en heeft het erg naar z’n zin, hoewel hij soms zijn gezin wel mist. Over de toekomst wil hij zich nog niet uitlaten. “Gewoon bij de dag leven en werk doen wat je leuk vindt, dan komt de rest vanzelf.”