2 min30 oktober 2018

Rij jij nog met plezier naar je werk?

Stap jij ’s ochtends met tegenzin in de auto naar je werk? En tel je op maandag de dagen tot het weekend al af? Dat is natuurlijk niet de bedoeling, want werken is immers een groot deel van je dagelijks leven.

Tijd om daar verandering in te brengen!

Het is een cliché, maar waar: een goede balans tussen werk en privé is enorm belangrijk. Het zorgt ervoor dat je vrolijk thuiskomt en voldoende tijd overhoudt voor je partner, kinderen en vrienden. Een vaste baan met grote verantwoordelijkheid kan voor een hoge werkdruk en stress zorgen. Maar teveel werk is niet de enige boosdoener. Misschien doe jij al jarenlang niet meer datgene waar je hart ligt. Of je bent uitgekeken op je werk, omdat het saai is, eentonig of omdat je te weinig verantwoordelijkheid krijgt. Ook dat kan ervoor zorgen dat je helemaal uitgeblust thuiskomt.

Welke functie pas bij jou?

Van lassers tot slopers en van metselaars tot heftruckchauffeurs: wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen. Covebo is gespecialiseerd in bouw, techniek, productie en logistiek. Door deze specialisatie weten wat er in de markt speelt en kunnen we jou zo goed mogelijk helpen in jouw zoektocht naar een leuke baan! Ook als je nog niet precies weet welke baan bij jou past.

Wat zijn jouw wensen?

De een is op zoek naar meer uitdaging in zijn werk, de ander wil het juist wat rustiger aan doen. Bij Covebo zoeken we een baan die past bij jouw behoeften. Heb je last van je rug? Dan zoeken we een baan die minder belastend is. Wil je meer verdienen? Wij kijken wat de mogelijkheden zijn! En heb je geen diploma? Ook geen probleem: wij hebben genoeg leuke vacatures waar je geen papiertje voor nodig hebt.

Wij helpen je graag!

Als je eerlijk naar jezelf kijkt, rijd jij dan nog met plezier naar je werk? Nee? Dan is dit het moment om op zoek te gaan naar een werkomgeving waar je plezier in hebt. Werk is er in overvloed, zeker voor mensen die beschikken over gouden handen om iets moois mee te bouwen. Dus blijf niet stil zitten, maar bepaal je eigen toekomst naar een plezierige werkomgeving.

Wil je zelf op zoek naar een leuke baan, bekijk dan onze vacatures. Maar wij gaan ook graag voor jou op zoek naar een leuke baan! Doe een open sollicitatie en wij gaan voor jou aan de slag.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Van 8-urige werkdag naar flexibele werktijden

2 min1 mei 2024

Klaudia volgt haar droom in Nederland

3 min31 augustus 2022

Werken in de techniek? Echt iets voor vrouwen!

2 min15 juli 2022