2 min18 maart 2020

Solliciteren bij Covebo, kan dat nog in verband met het coronavirus?

Dat kan zeker! Ondanks dat wij van Covebo veelal vanuit huis werken, kun je nog steeds solliciteren én voeren we nog steeds sollicitatiegesprekken.

Hoe kan ik solliciteren bij Covebo?

Solliciteren kan zoals je van ons gewend bent via www.covebo.nl/vacatures. Hier vind je al onze openstaande vacatures. Heb je een vraag over een van onze vacatures? Op elke vacaturepagina vind je de recruiter die de vacature online heeft gezet. Deze recruiter kan al jouw vragen telefonisch, via e-mail en in de meeste gevallen via Whatsapp beantwoorden.

Weet je niet precies op welke functie je wilt solliciteren, schrijf je dan in bij Covebo, dan nemen we contact met je op als we een functie vinden die bij jou past.

Tot zover dus niets nieuws. Wat is er dan wel anders? We ontvangen alleen bezoekers op onze vestigingen als dat echt noodzakelijk is. Voor solliciteren is een kantoorbezoek niet noodzakelijk. Was je van plan om op kantoor langs te komen, om te vragen naar onze vacatures, dan verwijzen we je door naar www.covebo.nl/vacatures. We zien je online sollicitatie graag tegemoet!

Hoe gaat een sollicitatiegesprek bij Covebo nu?

Het eerste sollicitatiegesprek vindt normaal gesproken vaak plaats op een van onze vestigingen. Onder het genot van een lekker bakje koffie nemen we jouw cv en motivatie door. Dat werkt op dit moment net even anders: de sollicitatiegesprekken gaan digitaal. Afhankelijk van de voorkeur van jouw recruiter bij Covebo zal het gesprek via de telefoon of via videobellen plaatsvinden. Voor dit eerste gesprek, zul je dus helaas je eigen kop koffie moeten zetten.

Zien wij de match op basis van dit eerste gesprek? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever. Hoe dit precies in z’n werk gaat in deze bijzondere tijd zal de Covebo recruiter met jou bespreken. Als de opdrachtgever ook enthousiast is en je aan de slag mag, zal jouw ecruiter je precies uitleggen wat er nodig is om veilig aan het werk te gaan. We volgen hierin vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM.

Kan ik ook solliciteren op interne vacatures?

Ook de interne werving gaat door zoals je van ons gewend bent. Je kunt dus gewoon solliciteren op de vacatures voor onze Covebo vestigingen en ons Support Center. Recruiter Valeria zal contact met je opnemen via de e-mail, telefoon of via videobellen.

Bekijk onze vacatures

Wij maken de match!

Vacatures zonder diploma

bekijk de vacatures

Open sollicitatie

Samen vinden we jouw nieuwe baan!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

De Covebo Challenge – even terugblikken

2 min13 oktober 2021

Lassers zijn de verbinders

2 min7 oktober 2021

Recordaantal openstaande vacatures

2 min16 september 2021