1 min25 maart 2020

Te leen: Covebo auto voor zorgpersoneel!

De afgelopen dagen hebben wij hard na zitten denken bij Covebo. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen in deze bijzondere tijd? Kunnen we zorgpersoneel helpen of iets doen voor kleine ondernemers en ZZP'ers die het extra moelijk hebben in deze tijd? En toen kwam het idee: natuurlijk kunnen wij helpen! We kunnen onze Covebo auto’s beschikbaar stellen voor mensen die op dit moment vervoer het hardste nodig hebben! Lees snel verder voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Dat leggen wij je graag uit!

Werk jij in de zorg en is vervoer voor jou een uitdaging? Dan lenen wij graag een auto aan je uit, zodat je veilig en snel op je werk kunt komen én niet met het OV hoeft te reizen.

Of ben je restauranteigenaar en probeer je je staande te houden door maaltijden te bezorgen? Ook dan helpen we je graag aan een auto.*

Natuurlijk zit er een limiet op het aantal auto’s dat we beschikbaar hebben, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Onze dames van Wagenpark zijn druk bezig om zoveel mogelijk auto’s rijklaar te maken, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen!

Kun je onze hulp gebruiken, laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op!

*Zorgpersoneel krijgt voorrang!

Wat een aanmeldingen!

Alle auto's zijn inmiddels uitgeleend

Wat fijn om te zien dat onze actie zo gewaardeerd wordt. Inmiddels zijn al onze Covebo auto’s uitgeleend. Mochten er toch nog nieuwe auto’s beschikbaar komen (we schatten de kans erg klein in), dan laten we dat weten via deze pagina.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Vraagt krappe arbeidsmarkt om sollicitatietips voor werkgevers?

2 min9 juli 2021

Covebo Uitzendgroep trotse initiatiefnemer van campagne Arbeidsmigratie Werkt!

1 min16 juni 2021

De omzetranglijst 2021 van Flexmarkt is bekend!

4 min4 juni 2021