1 min25 maart 2020

Te leen: Covebo auto voor zorgpersoneel!

De afgelopen dagen hebben wij hard na zitten denken bij Covebo. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen in deze bijzondere tijd? Kunnen we zorgpersoneel helpen of iets doen voor kleine ondernemers en ZZP'ers die het extra moelijk hebben in deze tijd? En toen kwam het idee: natuurlijk kunnen wij helpen! We kunnen onze Covebo auto’s beschikbaar stellen voor mensen die op dit moment vervoer het hardste nodig hebben! Lees snel verder voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Dat leggen wij je graag uit!

Werk jij in de zorg en is vervoer voor jou een uitdaging? Dan lenen wij graag een auto aan je uit, zodat je veilig en snel op je werk kunt komen én niet met het OV hoeft te reizen.

Of ben je restauranteigenaar en probeer je je staande te houden door maaltijden te bezorgen? Ook dan helpen we je graag aan een auto.*

Natuurlijk zit er een limiet op het aantal auto’s dat we beschikbaar hebben, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Onze dames van Wagenpark zijn druk bezig om zoveel mogelijk auto’s rijklaar te maken, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen!

Kun je onze hulp gebruiken, laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op!

*Zorgpersoneel krijgt voorrang!

Wat een aanmeldingen!

Daarom zijn de lijnen tijdelijk gesloten

Wat fijn om te zien dat onze actie zo gewaardeerd wordt. We zijn druk bezig om zoveel mogelijk mensen die zich al hebben aangemeld, blij te maken met een auto! Omdat we overspoeld zijn met aanmeldingen, zetten we de inschrijving tijdelijk even stop.  We hopen na het weekend weer nieuwe auto’s beschikbaar te hebben. Dus houd deze pagina goed in de gaten!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Kabinet neemt maatregelen voor zzp’ers - coronavirus

4 min24 maart 2020

Thuiswerken? Maak er een werkfeestje van!

2 min23 maart 2020

Brief aan onze uitzendkrachten

2 min19 maart 2020