2 min13 februari 2023

Valentijn is... Liefde voor het vak

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Niet alleen de liefde voor je partner, maar ook voor het vak. Een van de belangrijkste dingen die er is. Ben je werkgever en op zoek naar extra krachten met liefde voor het vak? Dan zit je bij Covebo goed!  

Covebo is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een jonge club uitzenders. Ieders wereld van werk, gewoon goed geregeld. Dat is waar Covebo voor staat. Dit geldt voor onze klanten, kandidaten én eigen medewerkers. Voor de klant zijn wij een bevlogen partner en willen wij ieder écht leren kennen. Op zoek naar nieuw personeel, die trots zijn op hun werk en het uiteindelijke resultaat? Covebo maakt dit mogelijk en zoekt met jou naar de beste oplossing.  

Functies
Wij beschikken over een groot aantal functies, welke zijn verdeeld in verschillende vakgebieden. Bouw, techniek, productie én logistiek is waar Covebo gespecialiseerd in is. Functies voor de lange of korte termijn, Nederlands of internationaal personeel, wij hebben het allemaal. Bij Covebo ben je aan het juiste adres voor het vinden van krachten voor jouw bedrijf.  

Naderende deadlines?
Wij gaan er altijd vol voor om de doelen van onze klant waar te maken. Heb je een grote opdracht of naderende deadlines? Of heb je op langere termijn extra krachten nodig met liefde voor het vak? Meld je vacature aan op onze website en wij gaan voor jou aan de slag. Want werken via Covebo is gewoon goed geregeld.  

Ben je werkgever en hebben wij nog geen match? Of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Meld je dan aan via onderstaande knop!

Ik ben werkgever     Ik zoek werk

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Het minimumuurloon komt eraan. Wat betekent dit voor u als klant van Covebo?

2 min16 oktober 2023

Het arbeidstekort in de logistieke sector: een groeiend probleem dat vraagt om oplossingen

2 min30 juni 2023

Wijziging ABU CAO

2 min26 juni 2023