Digital Proces Innovator

Over het bedrijf
Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: Samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen?
Jij bent Digital proces innovator met oog voor de toekomst. Je volgt de trends op het gebied van RPA (Robotic Process Automation) dan ook op de voet. En dat komt goed uit, want van die interesse kun je bij Covebo je werk maken!

Een gave startersfunctie met enorme ontwikkelmogelijkheden, waarin je de werkzaamheden gaat doorgronden en de business verder gaat helpen. Doe jij het morgen graag nóg beter dan vandaag? Kom dan ons jonge, hechte en ambitieuze team versterken!

Jij bent een belangrijke schakel in de toekomst van Covebo. Op dit moment is de organisatie in beweging naar een hogere mate van digitalisering. En dat moet ook wel, want er is veel in het applicatielandschap verandert en er komt steeds meer behoefte aan digitalisering. Good to know: Covebo gebruikt RPA om de dienstverlening verder te ontwikkelen. En daar krijg jij een belangrijke rol in.

In deze rol ga je in gesprek met diverse afdelingen en analyseer je de bestaande werkprocessen. Vervolgens breng je ze in kaart en signaleer je al snel de mogelijkheden om de processen te kunnen optimaliseren en automatiseren, met behulp van robotisering.
 
Je krijgt de ruimte om kennis hierover tot je te nemen en in de praktijk te brengen, zodat jij je ontwikkelt als specialist op het gebied van RPA (Robotic Process Automation). Uiteraard verwachten we dat jij communicatief sterk bent en jouw bevindingen kunt overbrengen naar onze vestigingen.
 

Wie ben je?

 • Je bent een afgestudeerde HBO/WO’er, in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, MER, Robotica of Digital business transformation
 • Je hebt interesse in procesoptimalisatie met behulp van IT
 • Je hebt (gevorderde) kennis van Microsoft Excel (en Microsoft Visio)
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je woont in de omgeving van Amersfoort en bent bereid om te reizen
 • Je bent energiek, positief ingesteld en je hebt een echte winnaarsmentaliteit.

Wat bieden we jou?
Werken bij Covebo betekent veel verantwoordelijkheid, collegialiteit en een informele werksfeer die je met plezier van en naar het werk laat komen. Wat kan je daarnaast verwachten van Covebo:

 • Een prima salaris afhankelijk van je ervaring tussen de €2500 - €3000 met eindejaar bonus
 • De mogelijkheid om bezig te zijn met de nieuwste technologieën
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Oprechte aandacht voor elkaar
 • Zeer gezellige bedrijfsfeestjes en VRIJMIBO’s

Solliciteren?
Solliciteren gaat heel eenvoudig via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten? Mail Valeria valeria.gagliano@fygi.nl. Nadat wij je CV hebben ontvangen, hoor je zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking!