Op zoek naar een baan als elektromonteur?

Covebo is specialist in het bemiddelen van personeel voor de procesindustrie. Wij hebben een breed klantenbestand in de levensmiddelen-, chemische- en metaalindustrie, zo helpen wij sollicitanten snel aan een baan. Zoek jij een baan als elektromonteur? Solliciteer dan snel op een van de vacatures.

Wat doet een elektromonteur?

Als elektromonteur ben jij de steun en toeverlaat van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van verschillende soorten elektronica. Als een machine niet werkt, kan het productieproces immers stilvallen en de omzet in gevaar komen. Je verricht dagelijks onderhoud, inspecteert machines en lost storingen op. Je plant daarnaast periodieke controles in. Als nieuwe installaties en machines worden aangeschaft, zul jij deze installeren en je technische kennis hiervan op de hoogte houden.

Wat verwachten we van jou?

Een baan als elektromonteur is niet voor iedereen weggelegd. Voldoe jij aan de volgende eisen?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek (of een vergelijkbare opleiding)
  • Je bent in het bezit van VCA
  • Je kunt goed zelfstandig werken en jouw werkzaamheden plannen
  • Je bent flexibel en secuur
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent eventueel bereid om in ploegendienst te werken
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wat bieden wij?

Als je via Covebo aan de slag gaat, kun je al elektromonteur in verschillende branches gaan werken. Wij houden bij het zoeken naar een passende baan rekening met jouw persoonlijke voorkeur. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en zorgen dat alles goed geregeld is voor onze mensen. Wij geloven dat een tevreden en gemotiveerde medewerker de sleutel tot succes is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures of neem vrijblijvend contact op met de vestiging bij jou in de buurt.