Vakkrachten in de Metaal en Techniek

U bent op zoek naar een ervaren vakkracht in de Metaal of Techniek? Covebo helpt u graag verder! Met Covebo beschikt u over een flexpool van ervaren en gecertificeerde vakkrachten. Heeft u specifiekere wensen? Dankzij ons grote netwerk in Nederland en in het buitenland kunnen wij u, op korte termijn, voorzien in uw vraag. Ook wanneer dit om specifieke, zeer specialistische kwalificaties gaat.

“Kwaliteit staat bij ons altijd op 1. Zo goed als de lasser is, zo goed is Covebo ook.”

 

Evert Jan Buitenhuis, teammanager Metaal in Nijkerk. vertelt: “We hebben op dit moment 500 mensen aan het werk in de metaalsector, zoals lassers, samenstellers en CNC operators. Nieuwe vakkrachten worden beoordeeld in onze lasschool, voordat ze aan de slag gaan bij de klant. We laten de vakkrachten klantspecifieke proefstukken maken en beoordelen ze op verschillende lasmethodes, posities, materiaaldiktes en tekening lezen.”

“We weten bijna 100% zeker dat een vakkracht gaat slagen als hij is beoordeeld door onze lascoördinator Rob de Boer. Hij zit al 40 jaar in het vak. Rob maakt voor elke vakkracht een rapport op met foto’s van de proefstukken en een analyse van de vakkracht. Deze worden met certificaten en het cv naar de klant gestuurd. Zeer binnenkort kunnen we ook zelf onze lassers certificeren conform de ISO norm. Dat is een extra toevoeging op onze dienstverlening.”

“We werken met Nederlandse én EU vakkrachten. Een groot deel van onze klanten werkt met EU vakkrachten, vanwege de beschikbaarheid en kwaliteit. We werven onder andere in Polen, Roemenië, Hongarije en Spanje. Op de vestigingen daar maken gespecialiseerde recruiters een eerste selectie, zodat alleen veelbelovende vakkrachten naar de lasschool in Nederland komen. Onze recruiters komen met grote regelmaat naar Nederland, ze kennen onze klanten en weten precies wat zij zoeken.“

“Covebo levert niet alleen kwaliteit aan klanten, maar ook aan de vakkrachten. Zij krijgen goede huisvesting, een auto en we zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ook verzorgen we de werkkleding, laskap en schoenen voor onze jongens. We zorgen dat alles gewoon goed geregeld is, daarom werken veel vakkrachten jaren voor Covebo. We lopen net een stapje harder voor onze klanten én vakkrachten.”

Covebo Lasschool

Zo blijft de kwaliteit van onze vakkrachten hoog
ESEF – Covebo vakkrachten -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Interesse?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.