Ik zoek personeel

Antwoord op jouw vragen
Hoe kan ik personeel aanvragen?
U kunt online uw vacature aanmelden. Bellen mag ook! We hebben verschillende telefoonnummers per specialisme, zodat u gelijk goed geholpen wordt.
  • Voor personeel in de productie en logistiek belt u 0629185032
  • Voor personeel in de bouw en techniek belt u 088-1410780
Voor het dichtstbijzijnde Covebo kantoor kijkt u op onze kaart. Hier vindt u de adresgegevens van de betreffende vestiging.
Covebo is gespecialiseerd in de sectoren bouw, techniek, productie, logistiek en zorg voor grote en kleine ondernemingen. Uiteraard kunt u ook voor functies buiten deze sectoren bij ons terecht. Door de grote database en het brede netwerk dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd en door onze enorm gedreven recruiters kunnen wij ook voor u de perfecte match maken! Neem voor meer informatie contact met ons op.
Covebo doet graag voor elke klant en elke opdracht haar best om een geschikte uitzendmedewerker te vinden. Onze inspanningen zijn gratis en u betaalt uitsluitend voor de gewerkte uren van de uitzendmedewerker. Wanneer u na verloop van tijd de medewerker in vaste dienst wilt nemen, denken wij ook graag met u mee.
We gaan er niet vanuit, maar het kan voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over de uitzendmedewerker. In dit geval kunt u het beste contact opnemen met uw contactpersoon bij Covebo. Er wordt samen gekeken naar een oplossing. Wellicht moet er een gesprek worden gevoerd met de medewerker of heeft deze wat meer begeleiding nodig. Dit is allemaal mogelijk en wij denken hier graag in mee. Matcht het echt niet? Dan gaan we uiteraard op zoek naar een nieuwe, beter passende medewerker. U zit nergens aan vast, u betaalt alleen voor de uren die een uitzendkracht daadwerkelijk heeft gewerkt!

Ik zoek werk

Antwoord op jouw vragen
Waar ligt het dichstbijzijnde kantoor?
Bekijk op de kaart welke kantoren het dichtst bij jou in de buurt zijn gevestigd. Door op de locatie te klikken vind je de contactgegevens van het betreffende Covebo kantoor.
De intake-procedure heeft één hoofddoel. Jou zo goed mogelijk leren kennen. Met de gegevens die je ons geeft, gaan wij op zoek naar een baan die perfect past met wat jij wilt doen! Hoe vollediger de informatie, hoe beter de baan bij je zal passen. Online inschrijven Nadat je de inschrijving voltooid hebt, zullen wij contact met jou opnemen voor een gesprek op één van onze kantoren. Via deze gegevens kunnen wij direct op zoek gaan naar een gepaste vacature. Solliciteren online Je kunt op de website naar vacatures zoeken. Zie je een leuke vacature, dan kun je direct solliciteren.
Een inschrijving via één van onze kantoren of online is helemaal gratis! Wij gaan graag samen met jou op zoek naar een passende job bij één van onze opdrachtgevers. Hiervoor hoef jij ons niets te betalen! Wil je je inschrijven? Neem contact op met een Covebo vestiging, maak een account aan of doe een open sollicitatie.