Hoveniers

Bent u op zoek naar ervaren hoveniers, dan bent u bij Covebo Uitzendgroep aan het juiste adres. Onze kracht ligt bij het op tijd beschikbaar stellen van ervaren en gekwalificeerde hoveniers gedurende het seizoen. Wij beschikken over een breed netwerk binnen de hoveniersbranche en voorzien graag in uw vraag naar personeel.

Kennis van de praktijk

Onze klanten in de groensector hebben ons veel geleerd. Deze kennis gecombineerd met onze ervaring zorgen ervoor dat Covebo Uitzendgroep als geen ander op de hoogte is van de brancheontwikkelingen. Gemeentes snijden in budgetten voor het onderhoud van openbaar groen en stellen eisen ten aanzien van social return. De kwaliteit van de flexschil wordt steeds belangrijker en het efficiënt en effectief inzetten van uren maakt het verschil tussen winst en verlies. Daarnaast is de ‘winterbezetting’ een steeds zwaarwegender kostenpost.
Te midden van deze dynamische arbeidsmarkt is Covebo Uitzendgroep u graag van dienst. Lees meer over onze dienstverlening.

Wat kunt u van onze hoveniers verwachten?

Een zelfstandig hovenier is op projectbasis actief in de aanleg of in het onderhoud van tuinen en groen. Onze hoveniers werken onder andere aan particuliere tuinen, bedrijfstuinen en het gemeentelijk groen. De werkzaamheden bestaan uit het leggen van (sier)- bestrating, het plaatsen van schuttingen en pergola's, het planten van gewassen, struiken en bomen, het maken van vijvers, terrassen, vlonders en loopbruggen. Anderzijds zorgt men voor onderhoud wat betreft maai- en snoeiwerkzaamheden. Bij Covebo vindt u de hovenier die u zoekt!

Profiel

  • Enkele jaren relevante werkervaring in soortgelijke functie
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • In bezit van geldig VCA
  • Een goede lichamelijke conditie
  • Goede communicatieve vaardigheden

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!