Uitzenden

Heeft u behoefte aan extra personeel voor een bepaalde tijd? Bijvoorbeeld in verband met extra drukte, ziekte of vakantie? Dan is uitzenden wellicht de oplossing voor u! Uitzenden houdt in dat Covebo personeel ter beschikking stelt U bent hierbij volledig flexibel en betaalt een afgesproken tarief, alléén voor de daadwerkelijk door de uitzendkracht gewerkte uren.

Bekijk de voordelen

Werving & selectie

Goede vakmensen zijn lastig te vinden. Bij Covebo zoeken én vinden wij dagelijks geschikte kandidaten. De Werving & Selectie en alles wat daarbij komt kijken wordt uitgevoerd door Covebo. Zo bespaart u tijd en kunt u zich bezighouden met uw bedrijfsvoering! Hebben wij een kandidaat gevonden naar uw zin? Dan komt deze bij u in loondienst.

Bekijk de voordelen

Detachering

Heeft u enerzijds behoefte aan flexibiliteit, maar wilt u toch ook zekerheid? Detachering kan de uitkomst bieden. U leent de medewerker dan in voor een vooraf afgestemde periode. De medewerker is in loondienst van Covebo, maar valt verder volledig onder leiding en toezicht van u (de opdrachtgever). Detachering wordt voornamelijk toegepast op projectbasis.

Bekijk de voordelen

Project over de grens?

Wij helpen u aan vakkrachten!

New Energy

Wij bemiddelen in de duurzame branche

Covebo Jobgenie

Jongeren: de toekomst van uw bedrijf

Gewoon Goed Geregeld

bij Covebo

Covebo is open-minded, betrouwbaar en ondernemend. Het is onze taak om de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen te brengen. Het welzijn en geluk van mensen staat binnen Covebo centraal. Wij zorgen dat zaken gewoon goed geregeld zijn voor onze klanten, uitzendkrachten én intern personeel. Tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succes!

Covebo is een sterk groeiende uitzendorganisatie. Als commercieel bedrijf zijn wij ons tegelijk bewust van onze maatschappelijke en sociale rol. Wij staan met onze dienstverlening immers midden in de lokale samenleving. In plaats van het doneren van een bepaald geldbedrag aan een evenement of activiteit, pakt Covebo het graag ludieker, persoonlijker en speelser aan. Covebo heeft hiervoor speciaal het unieke programma Kids & Co opgezet!

Lees meer

Interesse?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste nieuws

Covebo’s online kerst levert mooi bedrag op voor 3 goede doelen

2 min24 december 2020

House of HR vierde grootste HR-speler in Nederland

2 min21 december 2020

Eerste bewoners verwelkomd in Workinn Waalwijk

1 min13 november 2020