Uitzenden

Heeft u behoefte aan extra personeel voor een bepaalde tijd? Dan is uitzenden de oplossing voor u! U bent hierbij volledig flexibel en betaalt een afgesproken tarief, alléén voor de daadwerkelijk door de uitzendkracht gewerkte uren.

Alles over uitzenden


 

Werving & selectie

Goede vakkrachten zijn lastig te vinden. Bij Covebo zoeken én vinden wij dagelijks geschikte kandidaten. Zo bespaart u een hoop tijd! Hebben wij een kandidaat gevonden naar uw zin? Dan komt deze bij u in loondienst.

Alles over werving & selectie


 

Detachering

Heeft u behoefte aan flexibiliteit én zekerheid? Detachering kan de uitkomst bieden. U leent de medewerker in voor een vooraf afgestemde periode of project. De medewerker is in loondienst van Covebo, maar valt onder uw leiding en toezicht.

Alles over detachering


 

Test- en trainingscentrum

Wij testen de skills van onze arbeidskrachten, voordat ze aan het werk gaan bij de klant, in onze test- en trainingscentra in Eindhoven en Nijkerk. Zo weten we zeker zij de juiste competenties hebben om te werken naar uw maatstaven.

Alles over het testcentrum


 

Poolmanagement

Heeft u te maken met seizoenswerk, waardoor u op het ene moment meer personeel nodig heeft dan op het andere moment? Of wilt u snel kunnen opschalen bij een verandering in de marktvraag? Poolmanagement is de oplossing.

Alles over poolmanagement


 

Huisvesting

Bij ons weet u zeker dat uw buitenlandse arbeidskrachten goede huisvesting krijgen. We vinden het belangrijk dat onze arbeidskrachten, die ver van huis zijn, een fijne plek hebben om thuis te komen. Gewoon Goed Geregeld.

Alles over huisvesting


 

Vakantiekrachten

Kent uw bedrijf piekperiodes in de zomerperiode of kunt u juist aan het einde van jaar extra handjes gebruiken? Covebo werkt ook met vakantiekrachten die tijdelijk bij u aan de slag gaan. We vertellen u graag meer.

 


 

Covebo Jobgenie

Heeft u (tijdelijk) mensen nodig die fysiek en mentaal ijzersterk zijn? Via Covebo Jobgenie kunt u jonge, fitte studenten inlenen. We werken samen met ROC Midden Nederland, ROC Mondriaan, VEVA (Veiligheid en Vakmanschap) en de vooropleiding van Defensie.

Alles over Covebo Jobgenie


 

Project over de grens

Covebo heeft een gespecialiseerd team dat iedere dag bezig is met het vervullen van vacatures voor grensoverschrijdende arbeid in Duitsland en België. We kunnen kandidaten werven en kandidaten begeleiden die graag in het buitenland willen werken.

Alles over project over de grens


 

Internationale werving

Ook in de krappe arbeidsmarkt weet Covebo altijd de juiste kandidaten bij u te plaatsen. Hoe? Wij werken met een groot internationaal recruitmentorgaan met vestigingen in onder andere Polen, Hongarije, Roemenië, Litouwen en Spanje.

Alles over internationale werving


 

Zzp

Heeft u een tijdelijke opdracht, maar niet de juiste mensen in huis? Covebo werkt met zzp’ers in de bouw en techniek. Wij zorgen voor de juiste match en wij regelen de facturatie en alle administratieve zaken. Zo kunt u zich focussen op ondernemen.

 


 

24/7 bereikbaar

Omdat wij snappen dat uw productie- of logistiek proces 24/7 doorloopt, zijn wij altijd bereikbaar. Dus ook midden in de nacht én in het weekend. U heeft een vast aanspreekpunt bij uw Covebo vestiging die voor u klaarstaat als er problemen zijn.