Covebo Kids & Co

 

Onze manier van sponsoring

Vanuit de kerngedachte van Covebo

Geld doneren voor een goed doel? Uiteraard doen we dat ook, maar liever pakt Covebo het ludieker en persoonlijker aan. We zijn op zoek gegaan naar een manier van sponsoring die dicht bij onze kernwaarden staat. Vanuit onze sterke focus op de menselijke maat, het belang van het gezinsleven en persoonlijk contact is het idee voor het unieke programma Kids & Co geboren. Spelenderwijs zijn de kids bezig met onderwerpen uit de kerngedachte van Covebo:

  • Daadkracht
  • Flexibiliteit
  • Samenwerking
  • Doelgerichtheid
  • Nauwkeurigheid

Inmiddels zijn er door het hele land diverse Covebo Kids & Co dagen gehouden en ook dit jaar staan er verschillende gepland. En zoals u van ons gewend bent, ook Kids & Co is ‘Gewoon Goed Geregeld’!

Hoe werkt Kids & Co?

Wij leggen het uit

Compleet uitgerust met eigen evenemententruck en spelonderdelen komt Kids & Co ter plaatse. Eenmaal uitgepakt beslaat Kids & Co – in volle omvang – maar liefst 1.000 m2 met allerlei spelelementen. Schrik hier niet van, want uiteraard kan het ook kleiner worden opgezet.

Alle spellen die we hebben, zijn gebaseerd op onderwerpen waar Covebo veel waarde aan hecht: daadkracht, flexibiliteit, samenwerking, doelgerichtheid en nauwkeurigheid.
Zo kunnen kids van 2 tot en met 17 jaar hun energie kwijt tijdens het doelschieten, voetballen, springen en nog veel meer. Maar dit is niet alles, tijdens het spelen kunnen de kinderen punten verzamelen, de zogenaamde Co coins. De welverdiende Co coins kunnen ter plekke worden ingewisseld voor leuke gadgets. Ook kunnen we deze inzetten als beloning voor deelname.

Dit is de manier waarop Covebo alle kinderen van jong tot oud niet alleen uitdaging, maar ook actie en gezelligheid bezorgt! Kortom, voor ons staat het vermaken van de kinderen centraal.