Covebo New Energy

Covebo New Energy is gespecialiseerd in het bemiddelen van Nederlandse en Europese monteurs in de duurzame branche. Denk hierbij aan het installeren/aanbrengen van: zonnepanelen, isolatie, lucht- & Warmtepompen, windmolens, elektrische laadpalen en overige nieuwe energiebronnen. Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Wilt u snel kunnen schakelen en bent u toe aan meer flexibiliteit? Het inhuren van een uitzendkracht via Covebo New Energy is dan de oplossing voor u! Hierdoor zit u niet vast aan personeel, loopt u een beperkt financieel risico en weet u vooraf wat de kosten zijn.

Wij bemiddelen in de duurzame branche

Gewoon Goed Geregeld

Om veiligheid en kwaliteit te waarborgen hebben wij ons eigen Test- & Trainingscentrum opgezet. Kandidaten worden hier o.a. getest op kennis en praktische vaardigheden. Daarnaast begeleiden wij de monteurs bij de opstart van de werkzaamheden en sturen wij aan wanneer nodig.

Covebo New Energy gaat voor een landelijke dekking. Onze opdrachtgevers en duurzame installatiemonteurs zitten door het hele land. Wij sturen dit centraal aan vanuit onze vestiging in Nijkerk. Covebo New Energy maakt deel uit van de Covebo Uitzendgroep. Dagelijks zenden wij duizenden werknemers uit in verschillende branches.

Bel ons 088-1410720 of mail naar newenergy@covebo.nl.

Interesse?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo trainen wij onze monteurs

En verzekeren wij u van de beste kwaliteit!
Please accept marketing-cookies to watch this video.