Covebo New Energy is gespecialiseerd in het bemiddelen van Nederlandse en Europese monteurs in de duurzame branche. Denk hierbij aan het installeren/aanbrengen van: zonnepanelen, isolatie, lucht- & Warmtepompen, windmolens, elektrische laadpalen en overige nieuwe energiebronnen. Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Wilt u snel kunnen schakelen en bent u toe aan meer flexibiliteit? Het inhuren van een uitzendkracht via Covebo New Energy is dan de oplossing voor u! Hierdoor zit u niet vast aan personeel, loopt u een beperkt financieel risico en weet u vooraf wat de kosten zijn.

Direct personeel aanvragen of meer weten? Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Kunt u niet wachten? Bel dan naar  +31(0)332450517  (receptie) of neem direct contact op met de vestiging via +0881410720.

Monteurs duurzame energie gezocht?

wij hebben het antwoord

Covebo New Energy is gespecialiseerd in het bemiddelen van monteurs in de duurzame branche. Denk hierbij aan zonnepanelenmonteurs, isolatiemonteurselektrische laadpalenmonteurslucht- & warmtepompmonteurs, windmolenmonteurs en monteurs die gespecialiseerd zijn in overige nieuwe energiebronnen. Samen met u en onze monteurs werken wij aan een duurzamer Nederland.

Wij werken met een kernteam van Nederlandse monteurs en werven ook via onze eigen wervingskantoren in diverse Europese landen. Zo bent u altijd verzekerd van personeel! Wij selecteren de beste gespecialiseerde zonnepanelenmonteurs en laadpalenmonteurs, zodat we zeker weten dat u de beste kwaliteit krijgt. Covebo New Energy is onderdeel Coveboeen professioneel en succesvol bedrijf dat wekelijks 8000 uitzendkrachten in de bouw, techniek, productie en logistiek aan het werk heeft. Kortom: wij weten wat recruitment inhoudt! 

Bovendien trainen wij al onze monteurs in ons eigen Test- en Trainingscentrum. De monteurs worden getest op kennis en vaardigheden én getraind, zodat we u de beste monteurs kunnen bieden. Daarnaast begeleiden wij de monteurs bij de opstart van de werkzaamheden en sturen wij aan en bij wanneer nodig. Natuurlijk altijd in overleg met u als opdrachtgever. 

Interesse?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op!


Altijd de beste monteurs

Getest én getraind!
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Flexibiliteit op één 

Bij ons is alles mogelijk

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel of juiste vaste krachten? Wilt u snel kunnen op- en afschalen én bent u toe aan meer flexibiliteit? Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Kiest u voor Covebo New Energy, dan kiest u voor flexibiliteit: zit niet vast aan personeel, loopt een beperkt financieel risico en weet vooraf wat de kosten zijn. Bovendien neemt Covebo New Energy het gehele wervingstraject uit handen: u geeft aan welke monteurs u nodig heeft, en wij doen de rest.  

Duurzame relatie 

Wij staan altijd voor u klaar

Wij gaan een duurzame relatie aan met u als klant én met onze medewerkers. Dat merkt u vanaf het eerste moment: wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor vragen en advies. Wij begeleiden onze monteurs bij de opstart bij uw bedrijf en sturen aan waar nodig. Ook blijven wij in nauw contact met onze opdrachtgevers, zodat we altijd de beste service en kwaliteit kunnen leveren. Eerlijke en open communicatie, dat vinden wij belangrijk. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Kortom: geen valse beloftes, bij ons weet altijd waar u aan toe bent en u komt nooit voor verrassingen te staan. 

Wat klanten vinden

van Covebo New Energy
Please accept marketing-cookies to watch this video.