Internationale werving

Covebo is gespecialiseerd in internationale werving: wij matchen arbeidsmigranten met uw bedrijf. Zo vervullen wij ook vacatures waarvoor (vrijwel) geen Nederlandse arbeidskrachten te vinden zijn.

Test- en trainingscentrum

Voordat wij starten met werven, zorgen wij dat we precies weten naar welke kandidaat u op zoek bent. Is het voor u belangrijk dat een kandidaat goed Engels spreekt, dan testen wij dit vooraf. Ook testen wij onze arbeidsmigranten in de sectoren bouw en techniek op vakkennis en vaardigheden in ons eigen Test- en trainingscentrum. Zo weten we zeker dat ze aan uw kwaliteitseisen voldoen en kunnen wij nog beter matchen.

Internationaal recruitmentorgaan

Covebo heeft al meer dan 20 jaar ervaring met internationale werving. Op onze Covebo kantoren in Polen, Hongarije, Roemenië, Litouwen en Spanje werven en adviseren wij arbeidsmigranten bij hun zoektocht naar werk in Nederland. Onze internationale recruiters in Nederland ontvangen de internationale arbeidskrachten in Nederland, begeleiden ze naar hun woning, gaan mee op de eerste werkdag bij de klant en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Fair Employment Code Arbeidsmigranten

Wie de stap neemt om in het buitenland te gaan werken, verdient passend werk, goede arbeidsvoorwaarden, kwalitatieve huisvesting en eerlijke voorlichting. Naast de bestaande wet- en regelgeving en cao voor uitzendkrachten biedt de Fair Employment Code Arbeidsmigranten van de ABU extra zekerheden aan arbeidsmigranten. Covebo en de ABU beogen met deze code bij te dragen aan meer zekerheid voor de arbeidsmigrant, het verhogen van de kwaliteitsstandaard van dienstverlening, eerlijke concurrentie en een gelijk speelveld in de branche.

Personeel gezocht?

We helpen je graag in de zoektocht naar nieuw personeel. Meld je vacature aan en wij nemen snel contact op.