U gaat verhuizen of voor langere tijd op reis. Dit betekent dat uw huis verkocht dan wel verhuurd kan worden. Hoog tijd om op zoek te gaan naar een betrouwbare partij aan wie u uw woning kunt verhuren. Iets waar u misschien niet zo snel aan denkt, maar wat wel een uitkomst biedt is uw woning verhuren aan Covebo Uitzendgroep voor haar werknemers. Als groeiende uitzendorganisatie zijn wij blijvend op zoek naar woningen. Omdat onze uitzendkrachten hard werken verdienen zij een nette en verzorgde woning. Wij geloven dan ook in kleinschalige huisvesting dichtbij het werk in normale woonwijken.

Verhuizen of langere tijd op reis?

Verhuur uw woning!

Verzorging huurcontract en betalingen
Sinds de oprichting in 2001 verzorgen wij, Covebo Uitzendgroep, woningen voor onze uitzendkrachten. Enige ervaring hebben wij dus wel! Daarom kunt u er van op aan dat wij het gehele huurproces begeleiden. Dit houdt in dat wij zelf het huurcontract opstellen en desgewenst de facturatie regelen. Bovendien garanderen wij tijdige betalingen en hebben we ervaring met eventuele bijkomstigheid van de Leegstandswet. Gas, elektra en water wordt op onze naam gezet, zodat deze betalingen rechtstreeks door ons voldaan worden.

Toezicht
Wij voeren regelmatig controles uit in onze woningen om er zeker van te zijn dat de bewoners zich aan onze regels voldoen en de woningen in goede staat blijven. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over uw buren. Middels een duidelijke brochure inclusief persoonlijke contactgegevens van één van onze collega’s, brengen wij hen op de hoogte van de komst van onze uitzendkrachten. Mochten er vragen of calamiteiten zijn dan kunnen zij contact opnemen met onze collega.

Bezichtiging woning
Staat uw huis te koop en verwacht u kijkers? Ook dit is geen probleem. Op het moment dat wij dit tijdig doorkrijgen zorgen we dat dit geen belemmering oplevert voor de verkoop.

Contact
Heeft u een huis of appartement in de verkoop dat u niet kwijt raakt of heeft u andere woonruimte die u wilt verhuren? Ook als u vrijblijvend informatie wilt opvragen, kunt u contact met ons opnemen door het formulier hiernaast in te vullen of per telefoon met onze huisvestingscoördinatoor: Marc van de Veen • +31 6 51 02 45 35

Interesse in het verhuren van je woning?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op!

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Voornaam & Achternaam(Verplicht)