Asbestsaneerders

Bent u op zoek naar een DAV’er (Deskundig Asbestverwijderaar) of DTA’er (Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering)? Covebo kan op korte termijn bemiddelen tussen u als opdrachtgever en onze deskundige asbestsaneerders. Of het nu gaat om parttime of fulltime personeel, voor korte of juist lange termijn, kleinschalige of grote projecten, bij Covebo bent u aan het juiste adres.

 

Onze asbestverwijderaars

wat kunt u van hen verwachten?

Onze asbestverwijderaars bereiden allereerst het werkterrein voor door hekken of steigers te plaatsen waar noodzakelijk. Onder begeleiding van een bevoegd DTA’er voeren zij daaropvolgend volgens strenge regels en richtlijnen de demontage en deconstructie werkzaamheden uit ten behoeve van de deskundige verwijdering van het aanwezige asbest met diverse soorten hand- en elektrisch gereedschap zoals stofzuigers en schrapers.

  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • DAV of DTA certificaat is vereist
  • Medische keuring is vereist
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • In bezit van geldig VCA
  • Kan onder klimatologisch en fysiek wisselende omstandigheden werken
  • Ruime ervaring met asbest verwijderen

Interesse?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter

Veilig werken met asbest

Covebo hecht grote waarde aan het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers. Zij dragen te allen tijde beademingsapparatuur en beschermende kleding zodat zij veilig kunnen werken met gevaarlijke stoffen en zwevende deeltjes. De veiligheidskleding bestaat bijvoorbeeld uit: wegwerp- of herbruikbare overalls, handschoenen, veiligheidshelmen, schoenbedekking, veiligheidsbrillen, chemisch-resistente kleding, gelaatsschermen en apparatuur om het gehoor te beschermen.

Onze DAV’ers (Deskundig Asbest Verwijderaars) vervoeren en verwijderen het asbest op de voorgeschreven veilige manier. In geval van ongeluk of noodgeval wordt gepaste actie ondernomen. Naast het verwijderen van asbest behoren ook sloopwerkzaamheden tot het takenpakket van een DAV’er.