Onze profielen in de logistiek

U zoekt personeel in de logistiek, maar uw behoefte aan medewerkers wisselt sterk? Heeft u een flexibele partner nodig? Covebo is het antwoord! Wij zijn in staat om voor u een optimaal planningsproces te verzorgen. Vanwege het 24-uurs karakter van de logistieke wereld, zijn onze medewerkers op ieder moment van de dag beschikbaar.

Direct personeel aanvragen of meer weten? Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op of bel naar +31629185032.

Logistiek personeel gezocht?

wij hebben het antwoord

Een groot deel van de uitzendkrachten die dagelijks via Covebo aan het werk zijn is werkzaam in de distributie, logistiek en foodproductie. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om sterk op- en af te schalen. Dagelijks opschalen tot wel 50 mensen is mogelijk. Wij beschikken over een doorlopend aanbod van ervaren heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs en truckchauffeurs. Daarnaast hebben wij ervaren orderpickers die in staat zijn om te werken met diverse orderpicksystemen.

Wij zijn uw sparringpartner op het gebied van logistiek personeel. Wij kijken zorgvuldig naar dagplanningen en sturen dagelijks op klantspecifieke KPI’s. Bovendien zijn we in staat om te sturen op de kostprijs per colli. Onze kracht is dat wij meedenken op het gebied van logistieke processen.

Met andere woorden: Covebo Logistiek adviseert én ondersteunt bij kostenoptimalisatie!

Personeel nodig?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op!

Ben je ZZP’er? Schrijf je dan hier in