Combitruckchauffeurs

Zoekt u een verantwoordelijke, gekwalificeerde én ervaren combitruckchauffeur? Covebo vindt deze voor u. Dankzij onze grote flexpool leveren we snel de vakkracht waar u naar op zoek bent.

Direct personeel aanvragen of meer weten? Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op of bel naar +31(0)629185032.

 

Onze combitruckchauffeurs

wat kunt u van hen verwachten?

Een combitruckchauffeur is verantwoordelijk voor het inzetten en uithalen van pallets in bulkopslag. Onze combitruckchauffeurs zijn gekwalificeerd en hebben minimaal een half jaar ervaring. Deze ervaring uit zich in de accurate, veilige en nauwkeurige werkwijze van onze vakkrachten. Dankzij onze vele klanten en uitzendkrachten in de logistiek beschikken we over een grote flexpool. Hierdoor zijn we in staat sterk op- en af te schalen. Kortom, we vinden snel de combitruckchauffeur die u zoekt! U kunt het volgende verwachten van onze combitruckchauffeurs:

  • Zijn in het bezit van een geldig combitruckcertificaat
  • Werken nauwkeurig en zorgvuldig
  • Stellen hoge eisen aan zijn afgeleverd werk en is betrouwbaar
  • Flexibel en bereid om te werken in ploegendienst
  • Hebben minimaal een half jaar ervaring met het besturen van een combitruck

Personeel nodig?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op!

Wij hebben kennis van de praktijk

In geen enkele branche is de tijdsdruk zo belangrijk als in de logistiek. Flexibiliteit, bereikbaarheid en beschikbaarheid zijn sleutelbegrippen. Als specialist in de logistieke sector weet u dit als geen ander. De behoefte aan medewerkers wisselt sterk, een flexibele inzet is verreist en planningen verschillen per dag. Te midden van deze dynamische arbeidsmarkt zijn wij graag van dienst. Wij hebben een sterke focus op de output van processen en noemen dit Outputgestuurd Uitzenden®. Bijdragen aan de doelstellingen van de opdrachtgever is hierbij het vertrekpunt. Samen met onze opdrachtgevers benoemen wij duidelijke en meetbare prestatie-indicatoren en monitoren deze.