Orderpickers

Wilt u uw flexibiliteit vergroten middels de inzet van ervaren orderpickers? Bij Covebo bent u aan het juiste adres. Dankzij onze grote flexpool leveren we snel de logistieke toppers die u zoekt, zodat het goederenverkeer niet stil komt te vallen.

Direct personeel aanvragen of meer weten? Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op of bel naar +31(0)629185032.

Onze orderpickers

wat kunt u van hen verwachten?

Een orderpicker is verantwoordelijk voor de in- en uitvoer van bedrijfsgoederen in een magazijn of opslagplaats. Het is belangrijk dat orderpickers secuur zijn en van aanpakken weten.
De orderpickers van Covebo voegen waarde toe aan uw logistieke proces. Onze geoefende medewerkers zijn gewend om met diverse orderpicksystemen te werken en hebben dan ook een brede ervaring waar zij op terug kunnen vallen.

Na een gedegen inwerkprogramma zijn onze orderpickers in staat om een hoge output te realiseren. Wist u dat onze orderpickers ook met de elektrische palletruck kunnen werken en gewend zijn om te gaan met RF scanning? Onze orderpickers:

  • Zijn in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • Hebben VMBO Metaaltechniek beroepsgerichte leerweg afgerond
  • Beheersen goed de Nederlandse taal
  • Kunnen werken in teamverband

Personeel nodig?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op!