Onze profielen in de office

U bent op zoek naar kantoormedewerkers? Covebo helpt u graag verder. Van een administratief medewerker tot een transportplanner of commercieel medewerker, als tijdelijke oplossing of voor langere tijd, Covebo vindt de medewerker die perfect binnen uw team past!

 

Office medewerkers gezocht?

Dit kan u van ze verwachten!

Klantgerichte, betrouwbare en deskundige medewerkers zijn cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Covebo begrijpt dit als geen ander. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van gemotiveerde medewerkers. Door onze expertise op het gebied van techniek, logistiek en productie, bevat onze database veel kantoorpersoneel met ervaring binnen deze branches. Denk hierbij aan een medewerker orderentry, medewerker of leidinggevende bedrijfsbureau, transportplanners, technische planners of commercieel technisch medewerkers.

Uiteraard kunnen wij u voorzien van geschikt personeel binnen overige branches. De recruiters van Covebo zijn dagelijks druk met het vinden én binden van de juiste kandidaten. Of u nu op zoek bent naar een medewerker voor langere tijd of voor tijdelijke vervanging van één van uw huidige medewerkers, Covebo regelt het!

Personeel gezocht?

We helpen je graag in de zoektocht naar nieuw personeel. Meld je vacature aan en wij nemen snel contact op.