Bankwerkers

Bent u op zoek naar ervaren en nauwgezette bankwerkers, dan helpt Covebo Uitzendgroep u graag verder. Wij voorzien u graag van gekwalificeerde constructiebankwerkers die hun vak verstaan en die in staan voor de kwaliteit die u mag verwachten. Direct personeel aanvragen of meer weten? Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op of bel naar 088-1410780.

Onze bankwerkers

wat kunt u van hen verwachten?

Onze bankwerkers voeren op de afdeling machinebouw en -service diverse constructiewerkzaamheden uit, zoals aftekenen, knippen, zagen, snijden, slijpen, boren, ponsen, afbramen, Deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op basis van summiere schetsen of uitgebreide werktekeningen. Verder behoren het zelfstandig kunnen monteren en het reviseren van samengestelde (of onderdelen van) producten tot de basisvaardigheden van onze bankwerkers.

Van een bankwerker mag u verwachten dat ze met diverse materialen kunnen werken en bewerken. Zo behoort ook het vervaardigen, opbouwen en lassen van diverse staalconstructies tot de competenties van een constructiebankwerker/monteur. Onze bankwerkers voldoen aan de volgende eisen:

  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • VMBO Metaaltechniek beroepsgerichte leerweg
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • In staat om in teamverband te werken

Laat uw gegevens achter of bel naar 0881410780

Personeel nodig?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op!

Ben je ZZP’er? Schrijf je dan hier in