Wij werven en begeleiden CNC specialisten uit heel Europa

Het grootste voordeel om met Covebo samen te werken is ons grote wervingsnetwerk in zowel binnen- als buitenland. Alleen al in het buitenland zijn dagelijks 50 recruiters actief met werven en selecteren voor onze Nederlandse opdrachtgevers. In Polen, Roemenië, Hongarije en Spanje hebben we eigen Covebo-kantoren specifiek voor de werving van vakkrachten die ingezet worden in de verspaning. In vijf andere landen hebben we exclusieve agenten die daar de markt voor ons afzoeken. Een zeer bekwaam team dat nauw met elkaar samenwerkt, dezelfde werkwijze hanteert en branchekennis met elkaar deelt. Hierdoor weten ze precies wat er speelt in de branche, wat resulteert in een optimale bediening van onze opdrachtgevers in Nederland.

De unieke combinatie van werving in het binnen- en buitenland zorgt ervoor dat we met inmiddels 2500 CNC’ers een grote pool hebben en het ons vaak lukt om een geschikte kandidaat te vinden. Met in totaal elf vestigingen door heel Nederland, die zich focussen op de verspaning, beschikt Covebo over een groot arbeidsbemiddelingsnetwerk voor machinefabrieken.

Direct personeel aanvragen Bel ons: 088-1410706

Kwaliteit wint het altijd

Dáár geloven wij in.

Om te zorgen dat onze vakmensen voldoen aan de eisen van uw organisatie doen wij bij elke machinefabriek een uitgebreide inventarisatie.

In Polen werken wij samen met een Technische (CNC) school. In Nederland werken wij intensief samen met ‘Verder in Techniek’ in Doetinchem. Hierdoor kunnen wij onze kandidaten zodanig scholen dat u als opdrachtgever beschikt over kandidaten met de juiste kennis en vaardigheden.

Betrouwbaarheid

vinden wij logisch

Betrouwbaarheid is de basis om een langdurige klantrelatie op te kunnen bouwen. Bij Covebo is een afspraak een afspraak. U heeft geen zorgen over fiscale en juridische aangelegenheden, legaliteit en betrouwbaarheid. Naheffingen en boetes zijn uitgesloten. Verder zijn wij in het bezit van een Certificaat NEN 4400-1, Verklaring Belastingdienst omtrent goed betalingsgedrag, G-rekeningovereenkomst, ABU-lidmaatschap en zijn wij VCU-gecertificeerd. Kortom, met Covebo wordt alles Gewoon Goed Geregeld.

Begeleiding uitzendkrachten

Tot in de puntjes geregeld

Het welzijn van onze uitzendkrachten vinden wij erg belangrijk. Nederlandse krachten krijgen eerst een kennismakingsgesprek, eventueel gevolgd door een proefdag. EU-medewerkers begeleiden wij intensiever omdat hier meer bij komt kijken. Bij aankomst in Nederland zorgen we voor huisvesting, een eigen kamer en een welkomstpakket. Gewoon goed geregeld:

  • Huisvesting dichtbij het werk
  • Covebo verzorgt vervoer van en naar het werk
  • Compleet ingericht huis inclusief wifi en televisie
  • Maximaal 3-4 personen in één huis
  • Ieder heeft een eigen slaapkamer
  • Begeleiding buiten werktijd
  • Zorgverzekering, sofinummers en een eigen bankrekening regelt Covebo
  • Covebo zorgt voor persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap

Personeel nodig?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op!