Heeft u behoefte aan goede, gemotiveerde zorgmedewerkers die met plezier naar het werk komen en een positieve bijdrage leveren aan uw team of organisatie? Dan bent u bij Covebo Zorg aan het juiste adres: wij kennen het zorglandschap in Noord-Holland als geen ander. Met ons brede netwerk vinden wij de juiste medewerker(s) voor u!

Direct personeel aanvragen of meer weten? Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op of bel naar +31(0)752600016.

Covebo Zorg ontzorgt jou!

Kwalitatief zorgpersoneel in Noord-Holland

Wij snappen dat het werven van zorgpersoneel niet uw dagelijkse werk is. Gelukkig wel dat van ons! Wij nemen het werven van goed personeel graag van u uit handen. Hoe we dat doen?

Niet zomaar elke zorgmedewerker kan aan de slag bij Covebo Zorg. Bij ons bent u verzekerd van sociaal vaardig, kwalitatief én zelfstandig zorgpersoneel. Op het moment dat u inhuurt bij Covebo Zorg weet u dat de zorgmedewerker al in de eerste week zelfstandig aan het werk kan. Onze mensen zijn gewend om initiatief te nemen, ondernemend én kritisch. Dat gaat u een hoop tijd en geld schelen!

Daarnaast zijn wij zoveel mogelijk bij onze opdrachtgevers. Door veel bij zorginstellingen over de vloer te zijn, zien en horen we wat er speelt op een afdeling. Wij zien de wensen en behoeften van zowel de medewerkers als van uw organisatie. Hierdoor kunnen wij een goede match maken!

 

Interesse?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op!


Flexibel én betrokken

Bij ons is alles mogelijk

Of u nu op zoek bent naar tijdelijk personeel of vaste krachten, bij Covebo Zorg kiest u voor flexibiliteit én betrokkenheid. Vanaf het eerste moment dat u bij ons binnenstapt of wij bij u, staan wij voor u klaar. Covebo Zorg neemt het hele wervingstraject uit handen: u geeft aan welke functies u in wilt vullen, wij doen de rest. Zo selecteren wij de juiste mensen voor u én zijn wij aanwezig bij de sollicitatiegesprekken. Ook blijven we ook daarna nauw betrokken bij uw organisatie en zorgen wij goed voor ons mensen, zodat ze met een glimlach aan hun werkdag beginnen.