Productie en/of logistiek personeel nodig?

Covebo is dé specialist in werk. Wij helpen jou niet alleen bij het vinden van medewerkers maar zijn een betrokken partner. Wij ontzorgen jou van A tot Z, denken graag mee, wachten niet af, maar ondernemen direct actie. Niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor jou als klant zorgen wij ervoor dat het werk, gewoon goed geregeld is.

✔ We denken graag mee met planningen;
✔ Zijn er écht als er iets aan de hand is;
✔ Snel schakelen door de korte communicatielijnen.

Direct een personeelsaanvraag doen
Of bel: 06-34197119 | 06-57998310

Personeel nodig in Oss en omstreken -

Covebo

Werk. Gewoon goed geregeld.

Een groot deel van de medewerkers die dagelijks via Covebo aan het werk zijn is werkzaam in de distributie, logistiek en foodproductie. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om sterk op- en af te schalen. Dagelijks opschalen tot wel 50 mensen is mogelijk. Dankzij Covebo’s grote netwerk kunnen wij u de medewerkers leveren die u zoekt. Allemaal hebben ze relevante ervaring, zijn ze gewend te werken onder afwisselende omstandigheden en zijn ze zorgvuldig en secuur. Wij zijn uw sparringpartner op het gebied van productie & logistiek personeel. Wij kijken zorgvuldig naar dagplanningen en sturen dagelijks op klantspecifieke KPI’s.

Onze werkwijze

1

Telefonische kennismaking

Na jouw aanmelding nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Telefonisch spreken wij even kort de opdracht door en een plannen een bakje koffie in.

2

Kennismaking met een bak koffie!

Met een goed bakje koffie bespreken wij jouw wensen door maar ook de verdere samenwerking. Zijn wij allebei enthousiast? Dan kunnen wij van start!

3

Papierwerk

Wij zijn een NEN-gecertificeerd bederijf, dit vereist meer documentatie. Betekent wel meer zekerheid voor jou als klant, onze medewerkers en Covebo.

4

Aan de slag!

Alles getekend? Laat de eerste opdracht maar komen. Wij zorgen ervoor dat wij aanwezig zijn bij de opstart van jouw opdracht/aanvraag.

Direct contact opnemen
Of bel: 06-34197119 | 06-57998310

 

Personeel nodig in Oss?

Laat hier je gegevens achter of stel je vraag.

Vragen?

Neem dan contact met ons op!
Personeel nodig in Oss en omstreken -

Wij helpen je graag verder!

Wij zijn te bereiken op 06-34197119 en 06-57998310 of via de mail krijgh@covebo.nl