Verkeersregelaars inhuren

Covebo is dé specialist in werk. Wij helpen jou niet alleen bij het vinden van verkeersregelaars maar zijn een betrokken partner. Wij ontzorgen jou van A tot Z, denken graag mee en wachten niet af, maar ondernemen direct actie. Niet alleen voor onze verkeersregelaars maar ook voor jou als klant zorgen wij ervoor dat het werk, gewoon goed geregeld is.

✔ Langdurige partnerschap met zowel onze klanten als verkeersregelaars;
✔ Verkeersregelaars beschikbaar voor bouw/infra, evenementen en calamiteiten;
✔ 24/7 bereikbaarheid en een vast contactpersoon.

Direct meer informatie
Of bel: 06-15024745

Onze verkeersregelaars

Bij Covebo gaan we verder dan alleen het afvinken van certificeringen zoals VCA, GPI en de landelijke aanstellingspas. We selecteren onze verkeersregelaars ook op basis van hun jarenlange ervaring, hun oprechte interesse in het vakgebied en het belangrijkste: dat zij met een glimlach naar het werk gaan. We vinden het belangrijk dat onze verkeersregelaars goed voorbereid op pad gaan. Daarom zijn we aanwezig bij het opstarten van hun eerste werkdag. Dit is niet alleen prettig voor onze verkeersregelaars, maar ook voor jou als klant. We willen dat elke interactie met onze verkeersregelaars een gastvrije ervaring is.

Verkeerstechniek

Naast verkeersregelaars beschikken wij ook over monteurs in de verkeerstechniek. Zo kunnen onze monteurs landelijk ingezet worden voor verschillende werkzaamheden aan verkeersveiligheid. Zo hebben we kandidaten die ervaring hebben met provinciale en gemeente wegen maar ook kandidaten die in bezit zijn van een rijkswaterstaatcertificaat. Naast de certificaten en benodigdheden van rijbewijzen, kijken wij graag naar de persoon. Een kandidaat beschouwen wij als ambassadeur van ons bedrijf maar indirect ook die van jou als klant. Ze zijn erg zorgvuldig in hun werk, leveren kwaliteit en kijken niet naar de tijd maar kijken wanneer het werk klaar is. Dat is Werk. Gewoon goed geregeld.

Bij Covebo beschikken we over de specialisten, maar wist je dat we ook actief specialisten voor jullie kunnen werven?

Lees meer over ons

Vrijblijvend meer informatie?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Onze verkeersregelaars

zzp'er Jermain aan het woord
Verkeersregelaars inhuren -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Vragen?

Wij staan voor jou klaar!
Verkeersregelaars inhuren -