Werken als verkeersregelaar

Door jou is het verkeer gewoon goed geregeld en wij zorgen dat het werk voor jou gewoon goed geregeld is.
Kunnen wij dit werk aan jou overlaten?

  • Wekelijkse betaling (ook als zzp’er);
  • Max 1 uur reisafstand vanaf woonplaats;
  • Bepaal jouw eigen tarief! Uiteraard in overleg met ons.

Direct aanmelden
Stel je vraag via Whatsapp

Aan het werk als verkeersregelaar

In de dynamische wereld van bouw -en infrastructuurprojecten, evenementen en calamiteiten sta jij als verkeersregelaar in het middelpunt van de actie. Met een stevige houding een scherp oog voor detail ben jij de ultieme autoriteit op de weg. Want waar jij staat heerst orde en rust, zelfs te midden van een druk kruispunt, een grote bouwplaats of een evenement. Met veel plezier en een lach op je gezicht handhaaf jij de wet- en regelgeving en ben jij een echte gastheer- of vrouw.

Verkeerstechniek

Ligt jouw interesse toch meer bij verkeerstechniek en beschik jij over een BRL certificaat? Ook dan kan jij bij ons terecht. Jij weet je namelijk wel raadt met weg afzettingen, plaatsen van verkeersborden en werkzaamheden aan provinciale en gemeente wegen. Jij bent de specialist binnen het vak en weet met gemak tekeningen te lezen en te adviseren waar nodig.

Waarom werken als verkeersregelaar bij Covebo?

Wij zijn 24/7 bereikbaar zodat jij met een vast contactpersoon vanuit Covebo altijd op ons kan rekenen. Heb jij op vrijdagmiddag na je werkdag ook zin in één lekker koud biertje of een frisje, dan ben jij uiteraard bij ons welkom in de bar. Breng jij een mede verkeersregelaars bij ons aan en gaat hij voor ons aan de slag, dan verdien jij ook nog eens een mooie aanbrengbonus.

  • Jouw reiskosten worden door ons vergoedt;
  • Afspraakgarantie op uren die wij vooraf hebben afgesproken (max 32 uur);
  • Een uitgebreid kledingpakket met alle materialen die jij nodig hebt.

Liever niet als zzp’er aan het werk? Bekijk dan onze vacature voor allround verkeersregelaar.

Werken als zzp'er verkeersregelaar bij Covebo

Jermain aan het woord
Verkeersregelaar -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Wil jij meer weten of ben jij enthousiast?

Laat dan hier jouw gegevens achter!

Heb jij nog vragen?

Neem dan contact met ons op!

Thomas en Rick

Hoe gaan wij te werk?

1

Vragen 

Na het achterlaten van jouw gegevens sturen wij jou alvast wat vragen toe. Plan dan direct een telefonische kennismaking met Thomas in op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

2

Telefonische kennismaking

Tijdens dit telefoongesprek maken wij graag even kennis, dan weten wij alvast wie jij bent en jij wie wij zijn. Als we allebei positief zijn vragen wij alvast wat praktische zaken uit om aan de slag te gaan als verkeersregelaar.

3

Kennismaking met een bak koffie!

Aan de hand van het telefoongesprek plannen wij graag een bak koffie in. Lekker dichtbij jou in de buurt of bij ons op kantoor. Wij regelen een plek en uiteraard goede koffie.

4

Aan de slag!

Zijn wij allebei enthousiast? Dan gaan wij voor jou aan de slag om de opdracht te vinden die bij jou past. Ook maken wij het verdere papierwerk in orde zodat jij snel aan de slag kan.