Op zoek naar een baan als metselaar?

Ben jij een handige metselaar, op zoek naar een leuke baan? Covebo helpt je graag. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen in jouw functie en de waardering krijgt die je verdient. Tegelijkertijd ben jij een betrouwbare vakkracht met verstand van zaken en heb je een goede werkmentaliteit. Herken jij jijzelf in dit profiel?

Wat doet een metselaar?

Een uitdagende baan!

Wij zijn op zoek naar meerdere ervaren metselaars voor diverse projecten, dit kan zowel nieuwbouw als renovatie/onderhoudswerk zijn. Soms is er vooraf sloopwerk vereist en soms kun je meteen aan de slag. Dat kan zelfstandig zijn, maar ook in teamverband. Geen dag is hetzelfde, en daarom kun je snel schakelen tussen verschillende opdrachten.

Metselaar, dit bieden we jou

Arbeidsvoorwaarden voor metselaars

De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding. Wel streven wij te allen tijde naar een menselijke maat. Dit betekent dat we oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Covebo besteedt zodoende oprecht zorg aan een intensieve begeleiding. Niet alleen bij het opstarten van het werk, maar zeker ook in de periode daarna is er veel contact. Daarbij wordt er veel waarde gehecht aan jouw veiligheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Naast VCA basis rust Covebo al haar werknemers uit met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Uiteraard is Covebo zelf VCU gecertificeerd.

Metselaar, dit moet je kunnen!

Om aan de slag te gaan:

Als metselaar wordt er van je verwacht dat je zelfstandig diverse metselwerkzaamheden kan uitvoeren en tekening kan lezen. Je hebt kennis van voorkomende steensoorten, lijmen en species. Soms zul je licht sloopwerk moeten verrichten. Ook ben je in staat afwerklagen aan te brengen, zoals licht stukwerk. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig.

Verdere competenties:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • In bezit van geldig basis VCA
  • Goede lichamelijke conditie
  • In staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren
  • Kan onder klimatologisch en fysiek wisselende omstandigheden
  • Eventueel in het bezit zijn van eigen veiligheidskleding, als helm en schoenen
  • Eventueel in het bezit van eigen gereedschap
  • Eventueel in het bezit van rijbewijs B/E en eigen vervoer

Werken in de bouw

Bekijk onze actuele vacatures