Werken als sloper bij Covebo?

Covebo is altijd op zoek naar mensen die willen werken als sloper voor verschillende opdrachten. Steek jij graag de handen uit de mouwen en zie jij jezelf wel werken op een bouwplaats? Wij helpen je graag aan een leuke baan.

Wat doet een sloper?

Een veelzijdig takenpakket!

Als sloper word je ingezet op diversen projecten in midden Nederland en de Randstad. Dat kan variëren van renovatieslopen tot totaalsloop. De ene keer moet een oud pand ruimte maken voor een nieuwbouwproject, de andere keer kom jij in actie in een gebouw dat last heeft van brand- of waterschade. Het is dus belangrijk dat je ervaring hebt met diversen sloopgereedschappen. Ook kan het zijn dat je verantwoordelijk bent voor het scheiden van verschillend sloopmateriaal, zodat bijvoorbeeld oud koper opnieuw gebruikt kan worden. Wij zijn op zoek naar kandidaten die met een een positieve werkhouding en mentaliteit in samenwerking met collega’s de projecten tot een goed einde brengt.

Sloper, dit bieden we jou

Arbeidsvoorwaarden voor slopers

De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding. Wel streven wij te allen tijde naar een menselijke maat. Dit betekent dat we oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Covebo besteedt zodoende oprecht zorg aan een intensieve begeleiding. Niet alleen bij het opstarten van het werk, maar zeker ook in de periode daarna is er veel contact. Daarbij wordt er veel waarde gehecht aan jouw veiligheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Naast VCA basis rust Covebo al haar werknemers uit met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Uiteraard is Covebo zelf VCU gecertificeerd.

Sloper, dit moet je kunnen!

Om aan de slag te gaan:

Het ligt voor de hand dat wij verwachten dat je een goede conditie hebt; slopen is een intensieve arbeid; je zult dus echt tegen een stootje moeten kunnen. Ook moet je zelfstandig kunnen werken en goed kunnen plannen hoe lang je met een klus bezig bent. Verder heb je:

  • Affiniteit met de bouw, voorkeur relevante werkervaring als sloper.
  • Geen fysieke beperkingen.
  • Een VCA.
  • Flexibele werkhouding.
  • Eventueel een eigen auto of ander vervoer.
  • En ben je flexibel inzetbaar, liefst op korte termijn.

Werken in de bouw

Bekijk onze actuele vacatures