Op zoek naar een baan als timmerman? Sinds 2001 is Covebo Uitzendgroep actief in het uitzenden van vakpersoneel in de bouw. In deze branche zoeken wij voor diverse projecten timmermannen. Werken bij Covebo betekent oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en waardering. Zoek je werk als timmerman dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk direct onze vacatures of lees meer over wat wij je bieden en wat je van ons mag verwachten.

Wat doet een timmerman?

Als timmerman verricht je diverse werkzaamheden op een bouwproject. Hierbij kan het zowel gaan om projecten in de (particuliere) woningbouw als in de utiliteit. Je houdt je onder andere bezig met het plaatsen van kozijnen, deuren en wanden, je bent bekend met uitzetten van een gebouw of bouwwerk en je voert diverse aftimmerwerkzaamheden uit. Ook het (de)monteren van eenvoudige steigerconstructies en het stellen en monteren van prefab elementen en betonbekistingen kunnen tot je takenpakket horen.

Wat verwachten wij van onze timmermannen?

Covebo staat voor kwaliteit en daarom stellen we een aantal criteria aan onze timmermannen. Een aantal belangrijke competenties:

  • Bouwkundige opleiding VMBO / LTS of hoger
  • Aantoonbare werkervaring in woningbouw, utiliteit en renovatie
  • In bezit van rijbewijs B / E en eigen vervoer
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • In bezit van geldig basis VCA
  • Goede lichamelijke conditie
  • Onder klimatologisch en fysiek wisselende omstandigheden kunnen werken
  • Naast vakkennis is zorgvuldigheid en plezier in het werk een vereiste.
  • Beheers je deze competenties? Kijk dan eens rond in het aanbod vacatures

Wat bieden wij onze timmermannen?

De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding. Wel streven wij te allen tijde naar een menselijke maat. Dit betekent dat we oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling als timmerman. Covebo besteedt zodoende oprecht zorg aan een intensieve begeleiding. Niet alleen bij het opstarten van het werk, maar zeker ook in de periode daarna is er veel contact. Daarbij wordt er veel waarde gehecht aan jouw veiligheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Naast VCA basis rust Covebo al haar werknemers uit met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Uiteraard is Covebo zelf VCU gecertificeerd.

Vacatures voor timmermannen

Benieuwd naar de mogelijkheden als timmerman? Bekijk onze vacatures of neem vrijblijvend contact op met de vestiging bij jou in de buurt.