Werken in de logistiek

Ben jij op zoek naar een baan in de logistieke sector? Dan zit je bij ons goed, want wij hebben zat leuke vacatures en zijn altijd op zoek naar logistieke toppers! Denk hierbij aan magazijnmedewerkers, orderpickers, heftruckchauffeurs of reachtruckchauffeurs. Zit jouw baan erbij? Solliciteer dan direct online op de vacature, kom langs of bel naar de voor jouw dichtstbijzijnde vestiging.

 

Werken in de logistiek?

De wereld van de logistiek is continu in beweging en heeft een 24-uurs karakter. De tijdsdruk en accuraatheid waarmee gewerkt wordt is in geen enkele branche zo belangrijk als in de logistiek. In deze dynamische omgeving zijn verschillende soorten beroepen en vacatures beschikbaar. Als je aan de slag wilt als heftruck– of reachtruckchauffeur kan Covebo je helpen aan een leuke en veelzijdige baan. Maar ook orderpickers en magazijnmedewerkers vinden bij ons een uitdaging.

De branche waar je in werkt kan erg bepalend zijn voor je eigen plezier. De ene medewerker gedijt nou eenmaal beter in een distributiecentrum voor supermarkten als bij een fullfilment van online verkopen. Doordat wij diverse logistieke klanten hebben, vinden we altijd iets passends.

Wat wij van jou verwachten

Als je ervaring hebt met werken in de logistiek weet je dat geen dag hetzelfde is en stilstaan geen optie is. Covebo verwacht daarom dat je flexibel bent en goed zelfstandig kunt werken, maar ook dat je vooruit denkt en goed je zaken op orde hebt. Plannen is voor jou geen probleem en af en toe een uurtje langer werken is mogelijk. Uiteraard beschik je over de juiste rijbewijzen!

Werken als heftruckchauffeur

Op zoek naar een baan als heftruckchauffeur?
Werken in de logistiek - Lees meer

Werken als reachtruckchauffeur

Op zoek naar een baan als reachtruckchauffeur?

Covebo – het gaat om de juiste match!

Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar jouw droombaan. We geven iedere uitzendkracht persoonlijke aandacht, zodat we precies weten wat jouw wensen zijn en welke kennis en vaardigheden je hebt. Als we het gevoel hebben dat jij goed bij een van onze opdrachtgevers past, dan stellen we jou voor. Goede arbeidskrachten krijgen bij ons de aandacht die ze verdienen!

Liever werken in een andere sector?

Denk je na het lezen van deze pagina toch dat de logistiek niet iets is voor jou, lees dan meer over onze andere vakgebieden.

Werken in de productie

Wil je snel aan de slag?

Werken in de bouw

Bekijk onze actuele vacatures

Werken in de techniek

Lees meer en bekijk onze vacatures