Ben jij op zoek naar een baan in de logistieke sector? Covebo zoekt regelmatig logistieke toppers. Denk hierbij aan magazijnmedewerkers, orderpickers, heftruckchauffeurs of reachtruckchauffeurs. Zit jouw baan erbij? Solliciteer dan direct online op de vacature, kom langs of bel naar de voor jouw dichtstbijzijnde vestiging.

Werken in de logistiek?

De wereld van de logistiek is continu in beweging en heeft een 24-uurs karakter. De tijdsdruk en accuraatheid waarmee gewerkt wordt is in geen enkele branche zo belangrijk als in de logistiek. In deze dynamische omgeving zijn verschillende soorten beroepen en vacatures beschikbaar. Als je aan de slag wilt als heftruck- of reachtruckchauffeur kan Covebo je helpen aan een leuke en veelzijdige baan. Maar ook orderpickers en magazijnmedewerkers vinden bij ons een uitdaging.

De branche waar je in werkt kan erg bepalend zijn voor je eigen plezier. De ene medewerker gedijt nou eenmaal beter in een distributiecentrum voor supermarkten als bij een fulfilment van online verkopen. Doordat wij diverse logistieke klanten hebben, vinden we altijd iets passends.

Wat wij van jou verwachten

Als je ervaring hebt met werken in de logistiek weet je dat geen dag hetzelfde is en stilstaan geen optie is. Covebo verwacht daarom dat je flexibel bent en goed zelfstandig kunt werken, maar ook dat je vooruit denkt en goed je zaken op orde hebt. Plannen is voor jou geen probleem en af en toe een uurtje langer werken is mogelijk. Uiteraard beschik je over de juiste rijbewijzen!