Voel jij je thuis in een magazijn waar de hef- en reachtrucks de hele dag heen en weer rijden en alle pallets netjes staan opgeslagen in de stellingen? Dan ben je ongetwijfeld een enthousiaste en bovenal nauwkeurige hef- en/of reachtruckchauffeur. Ofwel: een medewerker naar ons hart.

Bekijk onze actuele vacatures in de logistiek en solliciteer gemakkelijk online. Wil je liever eerst even kennismaken? Dat kan! Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor.

Wat doet een hef- en reachtruckchauffeur?

Als hef-/reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van pallets in bulkopslag naar pick locaties. Daarnaast zorg je ervoor dat geloste goederen worden opgeruimd in de juiste stelling en als heftruckchauffeur zorg je er onder andere voor dat de vrachtwagens zo snel en veilig mogelijk geladen en gelost worden.

Wat verwachten wij van een hef- en reachtruckchauffeur?

Wij verwachten van onze hef- en/of reachtruckchauffeurs dat ze veilig en nauwkeurig werken. Bovendien zie je werk liggen en voel jij je verantwoordelijk voor een opgeruimd magazijn. Staan er nog enkele pallets om 17.00 uur? Dan verwachten wij dat je het afmaakt, zodat de volgende dag opgeruimd wordt gestart.
Enkele andere zeer belangrijke competenties zijn:

  • Geldig heftruck- en/of reachtruckcertificaat;
  • 1 – 3 jaar ervaring;
  • Stressbestendig;
  • Hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij onze hef- en reachtruckchauffeurs?

Door onze jarenlange ervaring kunnen we je niet alleen helpen aan een baan, maar kunnen we ook in overleg met jou kijken naar welk bedrijf het beste past bij jouw karakter past. Onze uitgebreide klantenkring en de vele aanvragen geven ons deze mogelijkheid. Een win-winsituatie voor zowel klant als medewerker.