Werken als Reachtruckchauffeur bij Covebo

Voel jij je thuis in een magazijn waar de hef- en reachtrucks de hele dag heen en weer rijden en alle pallets netjes staan opgeslagen in de stellingen? Dan ben je ongetwijfeld een enthousiaste en bovenal nauwkeurige hef- en/of reachtruckchauffeur. Ofwel: een medewerker naar ons hart.

Wat doet een reachtruckchauffeur?

Een uitdagende baan!

Als reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van pallets in bulkopslag naar pick locaties. Daarnaast zorg je ervoor dat geloste goederen worden opgeruimd in de juiste stelling.

Reachtruckchauffeur, dit bieden we jou

Arbeidsvoorwaarden voor reachtruckchauffeurs

Door onze jarenlange ervaring kunnen we je niet alleen helpen aan een baan, maar kunnen we ook in overleg met jou kijken naar welk bedrijf het beste past bij jouw karakter past. Onze uitgebreide klantenkring en de vele aanvragen geven ons deze mogelijkheid. Een win-winsituatie voor zowel klant als medewerker.

Reachtruckchauffeur, dit moet je kunnen!

Om aan de slag te gaan:

Wij verwachten van onze reachtruckchauffeurs dat ze veilig en nauwkeurig werken. Bovendien zie je werk liggen en voel jij je verantwoordelijk voor een opgeruimd magazijn. Staan er nog enkele pallets om 17.00 uur? Dan verwachten wij dat je het afmaakt, zodat de volgende dag opgeruimd wordt gestart.
Enkele andere zeer belangrijke competenties zijn:

  • Geldig reachtruckcertificaat;
  • 1 – 3 jaar ervaring;
  • Stressbestendig;
  • Hands-on mentaliteit.

Werken in de logistiek

Kijk snel of het iets voor jou is!