Werken in de productie

Ben jij beschikbaar en wil je snel aan het werk? Dan is het zeker de moeite waard om ons vacatureaanbod binnen de productie eens te bekijken! We hebben banen waarbij je dagelijks hetzelfde werk doet, maar ook enkele hogere profielen. Denk hierbij aan productiemedewerker in de breedste zin van het woord of teamleider.

Enkele beroepen in de productiesector vragen specialistische kennis. Hier gaat het met name om de operators of beroepen waar men gecertificeerd mesvaardig dient te zijn. Heb je vragen over het werken in de productie? Kom gerust langs in het dichtsbijzijnde kantoor.

Werken in de productie?

Houd jij van regelmaat tijdens het werken, dan is de productie absoluut iets voor jou! Je assisteert je collega’s namelijk dagelijks bij het uitvoeren van diverse taken. Wat deze taken zijn hangt af van de branche, maar in alle gevallen draag je bij aan de totstandkoming of bewerking van een product en zijn het veelal repeterende werkzaamheden.

Ben jij liever specialistisch bezig in de productie? Ook daar hebben we enkele vacatures voor. Denk hierbij aan banen in de voedselverwerkende industrie als uitbener/snijder of een meer technische baan als operator

Wat wij van jou verwachten

Onze medewerkers zijn vaak langere tijd met dezelfde fysieke werkzaamheden bezig, waardoor nauwkeurigheid erg belangrijk is. Dit is daarom één van de belangrijkste eigenschappen. Daarnaast moet je flexibel inzetbaar in verband met de ploegendiensten en handel je naar de huis- en hygiëneregels van het bedrijf.

Bekijk onze actuele vacatures in de productie

Bekijk ons vacatureaanbod en lees meer over de diverse functies op onze vacaturepagina. Denk je na het lezen van deze pagina toch dat de productie niet iets is voor jou, lees dan hier meer over onze andere vakgebieden.