Werken in de productie

Ben jij beschikbaar en wil je snel aan het werk? Dan is het zeker de moeite waard om ons vacatureaanbod binnen de productie eens te bekijken! We hebben banen waarbij je dagelijks hetzelfde werk doet, maar ook enkele hogere profielen. Denk hierbij aan productiemedewerker in de breedste zin van het woord of teamleider. Enkele beroepen in de productiesector vragen specialistische kennis. Hier gaat het met name om de operators of beroepen waar jegecertificeerd mesvaardig dient te zijn. Heb je vragen over het werken in de productie? Kom gerust langs in het dichtsbijzijnde kantoor.

 

Werken in de productie?

Houd jij van regelmaat tijdens het werken? Dan is de productie absoluut iets voor jou! Je assisteert je collega’s namelijk dagelijks bij het uitvoeren van diverse taken. Wat deze taken zijn hangt af van de branche, maar in alle gevallen draag je bij aan de totstandkoming of bewerking van een product en zijn het veelal repeterende werkzaamheden. Denk hierbij aan een baan als productiemedewerker of productieplanner.

Ben jij liever specialistisch bezig? Ga dan aan de slag als productiemedewerker in de voedselverwerkende industrie of een meer technische baan als operator. Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan is een baan als kwaliteitsmedewerker of teamleider / hoofd productie wat voor jou.

Wat wij van jou verwachten

Onze medewerkers zijn vaak langere tijd met dezelfde fysieke werkzaamheden bezig, waardoor nauwkeurigheid erg belangrijk is. Dit is daarom één van de belangrijkste eigenschappen. Daarnaast moet je flexibel inzetbaar in verband met de ploegendiensten en handel je naar de huis- en hygiëneregels van het bedrijf.

Werken als operator

Op zoek naar een baan als operator?

Covebo – het gaat om de juiste match!

Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar jouw droombaan. We geven iedere uitzendkracht persoonlijke aandacht, zodat we precies weten wat jouw wensen zijn en welke kennis en vaardigheden je hebt. Als we het gevoel hebben dat jij goed bij een van onze opdrachtgevers past, dan stellen we jou voor. Goede arbeidskrachten krijgen bij ons de aandacht die ze verdienen!

Liever werken in een andere sector?

Denk je na het lezen van deze pagina toch dat de productie niet iets is voor jou, lees dan meer over onze andere vakgebieden.

 

Werken in de logistiek

Kijk snel of het iets voor jou is!

Werken in de bouw

Bekijk onze actuele vacatures

Werken in de techniek

Lees meer en bekijk onze vacatures