Op zoek naar een baan als operator?

Covebo is specialist in het bemiddelen van personeel voor de procesindustrie. Door een breed klantenbestand in zowel de levensmiddelen-, chemische- als metaalindustrie helpen wij sollicitanten snel aan een baan. Zoek jij naar een baan als operator? Solliciteer dan snel op een van de vacatures.

Wat doet een operator?

Als operator ben je vaak onderdeel van het productieproces van een bedrijf. Het kan zijn dat je werkt aan de lopende band, maar ook voorbereidend werk hoort vaak tot de taak van een operator. Denk hierbij aan het instellen van machines of het klaarzetten van verpakkingsmaterialen.
Als je aan de slag gaat als operator in de foodindustrie is het extra belangrijk dat de hygiëne-voorschriften worden nageleefd, kennis van de HACCP is dan vaak vereist. Het nakijken en controleren van apparatuur kan dan ook tot een van jouw taken behoren. Wat je als operator daadwerkelijk gaat doen verschilt per bedrijf en vacature.

Wat verwachten we van jou?

Niet iedereen kan zomaar aan de slag als operator. Voldoe jij aan de volgende eisen?

  • Je beschikt over een afgeronde LBO of MBO opleiding
  • Voor sommige vacatures is het vereist dat je een aanvullende opleiding hebt gedaan, bijvoorbeeld VCA1 of Vapro.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken
  • Je bent je bewust van de te leveren kwaliteit en zorgt ervoor dat die wordt waargemaakt
  • Je bent flexibel en secuur
  • Ervarings als operator is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Per functie kunnen er aanvullende eisen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor onderstaande vacatures.

Wat bieden wij?

Als je via Covebo aan de slag gaat als operator kan dat in verschillende branches. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke voorkeur. Waar nodig kun je een aanvullende opleiding volgen, bijvoorbeeld Vapro. Covebo heeft de menselijke maat hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat zaken gewoon goed geregeld zijn voor onze mensen. Wij geloven dat tevreden en gemotiveerde medewerkers de sleutel tot succes zijn.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over werken via Covebo? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ben je al zo enthousiast dat je wilt solliciteren, bekijk de vacatures! Solliciteren kan al met enkele klikken.