Op zoek naar een baan als operator?

Wij helpen je graag aan een baan! Covebo is namelijk specialist in de procesindustrie. Wij hebben een groot klantenbestand met klanten die werken in de levensmiddelenindustrie, chemische industrie en ook metaalindustrie. Hierdoor helpen wij jou snel aan een baan. Wil je weten wat werken als operator precies inhoudt? Lees dan hieronder verder. Weet je al zeker dat je aan de slag wilt als operator, dan kun je direct solliciteren op de vacatures!

Wat doet een operator?

Een uitdagende baan!

Als operator ben je meestal onderdeel van het productieproces van een bedrijf. Je werkt bijvoorbeeld aan de lopende band, maar ook voorbereidend werk hoort vaak tot het takenpakket van een operator. Waar moet je dan aan denken? Als operator houd je je bezig met het instellen van machines en/of het klaarzetten van verpakkingsmaterialen. Als je aan de slag gaat als operator in de voedingsindustrie is het extra belangrijk dat de hygiënevoorschriften worden nageleefd, kennis van de HACCP (een voedselveiligheidssysteem) is dan vaak vereist. Het nakijken en controleren van apparatuur kan dan ook tot een van jouw taken behoren. Wat je als operator daadwerkelijk gaat doen verschilt per bedrijf en vacature. Bekijk daarom de vacatures om te kijken welk takenpakket het beste bij jou past!

Operator, dit bieden we jou

Arbeidsvoorwaarden voor operators

Als je via Covebo aan de slag gaat als operator kan dat in verschillende branches. Je kunt werken als operator in de productie, maar ook als operator in de techniek. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke voorkeur. Waar nodig kun je een aanvullende opleiding volgen, bijvoorbeeld Vapro. Covebo heeft de menselijke maat hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat zaken gewoon goed geregeld zijn voor onze mensen. Wij geloven dat tevreden en gemotiveerde medewerkers de sleutel tot succes zijn. Als je meer wilt weten over het salaris, reiskostenvergoeding, vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw, raden we je aan naar de verschillende vacatures te kijken. Geen baan is hetzelfde, dus ook de arbeidsvoorwaarden verschillen.

Operator, dit moet je kunnen!

Om aan de slag te gaan:

Benieuwd wat je moet kunnen om aan de slag te gaan als operator? Als jij aan de volgende eisen voldoet, dan kun jij wel aan de slag!

  • Je beschikt over een afgeronde LBO of MBO opleiding.
  • Voor sommige vacatures is het vereist dat je een aanvullende opleiding hebt gedaan, bijvoorbeeld VCA1 of Vapro.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken.
  • Je bent je ervan bewust dat je kwaliteit moet leveren en levert ook kwaliteit.
  • Je bent flexibel en werkt secuur.
  • Ervaring als operator is een pré.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Per functie kunnen er aanvullende eisen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de vacatures.

Werken in de productie

Wil je snel aan de slag?