Werken in de techniek

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek? Covebo helpt je graag verder. Wij verzorgen de werving en selectie van technisch en industrieel personeel voor verschillende opdrachtgevers. Ben jij op zoek naar werk als bijvoorbeeld loodgieter, elektromonteur of onderhoudsmonteur? Of zoek je een andere baan in de technische sector? Bekijk hier ons aanbod aan vacatures en solliciteer gemakkelijk online of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging. Je bent bij ons altijd welkom voor een bakkie koffie en een adviesgesprek!

In de techniek bieden we verschillende soorten banen. Met een MBO-diploma in de richting elektrotechniek kun je bijvoorbeeld snel aan de slag als elektromonteur, service- of storingsmonteur. Heb jij de opleiding installatietechniek afgerond? Dan helpen wij je graag aan een baan als loodgieter bij één van onze betrouwbare opdrachtgevers!
Covebo is VCU-gecertificeerd en gespecialiseerd in de techniek in de breedste zin van het woord. Dankzij ons grote netwerk helpen we je snel aan een baan. Wij hechten waarde aan de menselijke maat en willen graag dat je tevreden naar je werk gaat. Ons motto is niet voor niets: Gewoon Goed Geregeld.

Wat wij van jou verwachten

Werken in de techniek betekent dat je zelfstandig kunt werken en je handen uit de mouwen durft te steken. Tegelijk is het belangrijk dat je ook in teamverband kan werken, meedenkt en goed kan communiceren binnen je team. Enkele jaren praktijkervaring in een soortgelijke functie is een groot voordeel. Daarnaast ben je klant- en servicegericht en ben je eventueel bereid in een ploegendienst te werken. Een technische opleiding en rijbewijs B zijn in veel gevallen een vereiste.
Heb je nog geen of weinig werkervaring, maar heb je wel een passie voor techniek? Ook dan helpen wij je graag verder! Wij bieden naast banen voor ervaren technici ook werkplekken voor BBL-studenten of net afgestudeerde technici.

Bekijk onze actuele vacatures in de techniek

Bekijk hier onze actuele vacatures in de techniek. Wil je meer weten over specifieke beroepen in de techniek? Maak dan een keuze in het menu hiernaast.
Werken in een andere branche? Klik dan hier!