Op zoek naar een baan als loodgieter?

Op zoek naar een baan als loodgieter? Covebo is continu op zoek naar gekwalificeerde loodgieters voor verschillende opdrachten. Heb jij een goede werkmentaliteit en wil je graag werken voor een bedrijf dat de menselijke maat belangrijk vindt, en zich hard maakt voor jouw wensen? Solliciteer dan online op een van de vacatures, of stuur ons via deze site een open sollicitatie. Wij komen graag in contact met je!

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter heeft een unieke kennis van zaken. Als loodgieter ben je inzetbaar bij installaties en nieuwbouw, maar ook bij calamiteiten. Dat maakt je niet alleen een technicus, maar ook een probleemoplosser en bemiddelaar. Als allround loodgieter ben je verantwoordelijk voor het aansluiten en installeren van verschillende soorten water- en gasleidingen, sanitaire en CV-installaties. Ook kun je worden ingezet voor het uitvoeren van (dak) gootwerkzaamheden. Luchtbehandeling en koudetechniek kunnen ook voorbijkomen in jouw takenpakket.

Wat verwachten wij van onze loodgieters?

Daarnaast vind je het niet bezwaarlijk om in een team te werken en ben je bereid om vakgerichte cursussen te volgen.

  • Opleiding installatietechniek MBO niveau -3 of gelijkwaardig
  • Aantoonbare werkervaring als loodgieter in bijvoorbeeld de woningbouw
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In bezit van geldig basis VCA
  • Goede lichamelijke conditie
  • Eventueel als in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
    Kortom, bekijk snel het aanbod vacatures.

Wat bieden wij onze loodgieters?

De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding. Wel streven wij te allen tijde naar een menselijke maat. Dit betekent dat we oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling als loodgieter. Covebo besteedt zodoende oprecht zorg aan een intensieve begeleiding. Niet alleen bij het opstarten van het werk, maar zeker ook in de periode daarna is er veel contact. Daarbij wordt er veel waarde gehecht aan jouw veiligheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Naast VCA basis rust Covebo al haar werknemers uit met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Uiteraard is Covebo zelf VCU gecertificeerd.

Loodgieter vacatures voor diverse projecten

Direct aan de slag als loodgieter? Bekijk onze vacatures. Wil je graag meer weten of onze werkwijze, begeleiding en arbeidsvoorwaarden neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt.