Werken als loodgieter bij Covebo

Op zoek naar een baan als loodgieter? Covebo is continu op zoek naar gekwalificeerde loodgieters voor verschillende opdrachten. Heb jij een goede werkmentaliteit en wil je graag werken voor een bedrijf dat de menselijke maat belangrijk vindt, en zich hard maakt voor jouw wensen? Wij komen graag in contact met je!

Wat doet een loodgieter?

Dit is jouw takenpakket

Een loodgieter heeft een unieke kennis van zaken. Als loodgieter ben je inzetbaar bij installaties en nieuwbouw, maar ook bij calamiteiten. Dat maakt je niet alleen een technicus, maar ook een probleemoplosser en bemiddelaar. Als allround loodgieter ben je verantwoordelijk voor het aansluiten en installeren van verschillende soorten water- en gasleidingen, sanitaire en CV-installaties. Ook kun je worden ingezet voor het uitvoeren van (dak) gootwerkzaamheden. Luchtbehandeling en koudetechniek kunnen ook voorbijkomen in jouw takenpakket.

Loodgieter, dit bieden we jou

Arbeidsvoorwaarden voor loodgieters

De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding. Wel streven wij te allen tijde naar een menselijke maat. Dit betekent dat we oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling als loodgieter. Covebo besteedt zodoende oprecht zorg aan een intensieve begeleiding. Niet alleen bij het opstarten van het werk, maar zeker ook in de periode daarna is er veel contact. Daarbij wordt er veel waarde gehecht aan jouw veiligheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Naast VCA basis rust Covebo al haar werknemers uit met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Uiteraard is Covebo zelf VCU gecertificeerd.

Loodgieter, dit moet je kunnen!

Om aan de slag te gaan:
  • Opleiding installatietechniek MBO niveau -3 of gelijkwaardig
  • Aantoonbare werkervaring als loodgieter in bijvoorbeeld de woningbouw
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In bezit van geldig basis VCA
  • Goede lichamelijke conditie
  • Je vind het leuk om in een team te werken
  • Je bent bereid om vakgerichte cursussen te volgen
  • Eventueel als in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Werken in de techniek

Lees meer en bekijk onze vacatures