Werken als storings- en onderhoudsmonteur bij Covebo

Ben jij een handige en stressbestendige monteur? Dan zoekt Covebo jou! Wij bieden jou een baan als storings- of onderhoudsmonteur bij een van onze opdrachtgevers. Covebo helpt je graag aan een nieuwe, leuke baan die bij jou past.

Wat doet een storings- en onderhoudsmonteur?

Een uitdagende baan

Als storings- en onderhoudsmonteur help jij mensen bij technische problemen. Of dit nu bedrijven zijn waarvan de productie afhankelijk is van grote machines, of particulieren die problemen hebben met een technisch apparaat; jij staat voor ze klaar. Je bent accuraat en kunt goed plannen, zodat je met jouw onderhoud zoveel mogelijk storingen kunt vermijden. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem.

Monteur, dit bieden we jou

Arbeidsvoorwaarden voor onderhoudsmonteur

De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding. Wel streven wij te allen tijde naar een menselijke maat. Dit betekent dat we oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Covebo besteedt zodoende oprecht zorg aan een intensieve begeleiding. Niet alleen bij het opstarten van het werk, maar zeker ook in de periode daarna is er veel contact. Daarbij wordt er veel waarde gehecht aan jouw veiligheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Naast VCA basis rust Covebo al haar werknemers uit met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Uiteraard is Covebo zelf VCU gecertificeerd.

Storingsmonteur, dit moet je kunnen!

Om aan de slag te gaan:

Als monteur heb je een gedegen technische kennis en handigheid als het aankomt op reparaties. Je hebt bijvoorbeeld ervaring met het repareren van grote productiemachines, of specifieke apparaten. Omdat sommige storingen zo spoedig mogelijk verholpen moeten worden, moet jij tegen stress kunnen en snel kunnen schakelen. Omdat je storingsdiensten kunt gaan draaien, is het van belang dat je in het bezit bent van je eigen vervoer.
Een aantal belangrijke competenties zijn:

  • In het bezit van een MBO/MTS elektrotechniek of werktuigbouw, bij voorkeur niveau 3 of 4.
  • Enige kennis van meet- & regeltechniek en hydrauliek.
  • Je bent een teamplayer
  • Hands-on-mentaliteit: flink aanpakken is geen probleem voor jou
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Werken in de techniek

Lees meer en bekijk onze vacatures