Bij Covebo Zorg zorgen wij voor jou en zorg jij voor de cliënten. Waardering voor het zorgpersoneel en krijgen wat je verdient, dat is waar wij voor staan. We zoeken samen met jou in de regio Noord-Holland naar een baan in de zorg die echt bij je past en staan altijd voor je klaar, ook op zaterdag, zondag en in de avonden. Wij geven jou de aandacht en zorg die jij verdient! Zodat jij iedere dag met een glimlach naar je werk gaat.

Contact opnemenVacatures

 

Covebo Zorg, zorgt voor jou

Want dat verdien jij!

Ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carièrre? Ben je starter en wil je ontdekken waar jij echt blij van wordt? Of heb jij te maken met een reorganisatie bij jouw huidige werkgever? Als jij een aanpakker bent en houdt van afwisseling, dan zit je goed bij Covebo Zorg!

  • Wij kennen het zorglandschap, weten welke opdrachtgevers en banen er zijn en kunnen jou daar alles over vertellen!
  • Als starter krijg je via ons een kijkje in diverse zorginstellingen, zo ontdek je wat echt bij jou past.
  • Bij ons kun je doorgroeien: via een werk en leertraject.
  • Ben je herintreder? Wij helpen jou terug het vak in.
  • Via ons netwerk vinden wij opdrachten voor jou als zzp’er.
  • Je kunt bij diverse zorginstellingen werken, lekker afwisselend!

Ligt jouw hart bij de zorg?

Ga aan de slag via Covebo Zorg

Wij helpen jou graag een stapje verder!

Wat jouw achtergrond ook is.

Ik ben herintreder
Heb je je diploma als Helpende (plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige al jaren op zak, maar heb je al lang niet in de zorg gewerkt? En ben je erachter gekomen dat jouw hart toch echt bij de zorg ligt? Dan zorgen wij ervoor dat je bijscholing krijgt en je BIG-registratie weer krijgt, zodat jij weer met plezier terug de zorg in kunt. Wij zoeken samen met jou naar een werkomgeving die bij jou past.

Alles over herintreden in de zorg >

Ik ben zzp’er
Ben jij zzp’er in de zorg en vind je het lastig om steeds aan nieuwe opdrachten te komen? Of vind je het prettig dit uit handen te geven? Met ons netwerk vinden wij de opdrachten voor jou! Bij Covebo Zorg ben je onderdeel van een groep zzp’ers. Zo kun je ideeën uitwisselen en van elkaar leren. Wij zorgen voor de facturatie naar de klant, je krijgt wekelijks uitbetaald en kunt rekenen op persoonlijk contact.

Alles over werken als zzp’er in de zorg >

Ik ben starter
Ben jij net afgestudeerd en vind je het lastig om een leuke baan te vinden? Wij kennen het zorglandschap in de regio Noord-Holland erg goed en kunnen jou precies vertellen wat jouw mogelijkheden zijn. We helpen je graag bij de eerste stap in jouw carrière. We helpen je in jouw voorbereiding op het sollicitatiegesprek bij de zorginstelling, zijn bij jouw sollicitatiegesprek en staan voor je klaar als je aan het werk bent. Ook kun je via Covebo Zorg bij verschillende zorginstellingen binnenkijken, zo ontdek je wat je echt leuk vindt.

Alles over starten in de zorg >

Ik wil doorgroeien
Werk jij al een tijdje in de zorg, maar mis je uitdaging in je werk? Ook dan zit je bij Covebo Zorg goed. Wij hebben goede contacten met diverse opleidingsinstellingen, waardoor we jou een werkend lerentraject aan kunnen bieden. Je volgt één dag in de week een opleiding en werkt daarnaast bij een of meerdere van onze opdrachtgevers, want hoe leer je nou meer dan door te werken in verschillende instellingen! En een mooie bijkomstigheid: je ontdekt direct wat echt goed bij jou past.

Alles over doorgroeien in de zorg >

Meer weten?

Covebo Zorg helpt jou graag verder!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Direct contact?

Kimberly beantwoordt jouw vragen!

Blijf op de hoogte

De nieuwste zorgblogs

WTZA: wat verandert er voor jou als (zorg)zzp'er?

1 min30 november 2021

Herfstborrel Covebo Zorg

1 min11 november 2021

Nachtdiensten: hoe ga jij ermee om?

1 min28 oktober 2021