Werken zonder diploma

Je hebt je school niet afgemaakt om wat voor reden dan ook, maar wilt graag werken. Je hebt genoeg motivatie om gewoon lekker aan de slag te gaan. In de praktijk blijkt het toch best lastig als je geen diploma hebt. Bij elke vacature staat de eis omschreven dat je opleiding x, y of z moet hebben afgerond. Je waagt de stap en solliciteert, je hebt immers geen 9-5 mentaliteit, weet van aanpakken, kunt samenwerken et cetera et cetera. Helaas, een afwijzing. Dat probeer je een paar keer, maar dan zakt de moed je in de schoenen. Hoe nu verder? Je bent dicht bij de oplossing, want werken zonder diploma kan!

 

De mogelijkheden voor het werken zonder diploma

bij Covebo kan het

Werken zonder diploma kan écht, ookal staat er bij beschreven dat een VCA certificaat vereist is. Dat is natuurlijk het mooiste, omdat je dan snel inzetbaar bent, maar… We helpen je graag en kijken naar welke kwaliteiten je wel hebt! En bovendien kan een VCA certificaat in overleg met ons, jouzelf en de opdrachtgever prima geregeld worden.

Lees op onze blog wat een VCA certificaat is. Dat je een certificaat kunt behalen is al een voordeel, maar een groter voordeel is onze grote klantenkring. Covebo is al sinds 2001 actief in Midden-Nederland en heeft inmiddels een enorme klantenkring in bijna heel Nederland. Dit betekent standaard veel projecten. Zit je op je plek bij een bepaalde opdrachtgever? Dan is de kans aanwezig dat je hier meerdere projecten kunt doen. Je bent zelf het visitekaartje!

Bij Covebo hebben we een groot aanbod vacatures waar geen specifieke opleiding benodigd is. Klik op de knop aan de rechterkant om te kijken of er een vacature voor jou tussen zit.

Vacatures zonder diploma

bekijk de vacatures