Werken als verkeersregelaar

Ben jij als verkeersregelaar op zoek naar zekerheid en wil jij graag werken in vaste dienst? Dan kan jij bij Covebo terecht, wij zorgen ervoor dat het werk voor jou gewoon goed geregeld is! Bij ons kun je rekenen op stabiliteit en vaste uren, zodat je verzekerd bent van een stabiele baan.

Heb je al ervaring als verkeersregelaar of wil jij graag opgeleid worden tot verkeersregelaar? Geen probleem, je kan bij ons terecht! Of je nu een doorgewinterde professional bent of je eerste stappen in dit vakgebied wilt zetten, wij bieden jou de perfecte omgeving om je carrière verder te ontwikkelen.

  • In overleg een auto van de zaak met tankpas;
  • Doorgroeimogelijkheden tot verkeerstechniek;
  • Tot maximaal anderhalf uur reisafstand naar jouw klus.

Direct aanmelden
Stel je vraag via Whatsapp

Werken als verkeersregelaar in loondienst -

Jouw werkzaamheden

Als verkeersregelaar is geen dag hetzelfde. Je reist op maximaal anderhalf uur van jouw woonlocatie naar de klus. Waar jij verantwoordelijk bent voor de veiligheid van alle weggebruikers. Jij speelt hierbij een belangrijke rol, want zonder jou kan een project niet starten. Of het nu gaat om voetgangers, weggebruikers of kraanwagens die naar de bouw moeten, jij zorgt voor een soepel en veilig verloop. Met jouw vakkennis en vriendelijke uitstraling weet je iedereen gerust te stellen en een lach op het gezicht te geven. Jij weet op zowel een druk kruispunt, evenement of bouwplaats het de rust te bewaren, want op jou kunnen zij rekenen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij vinden naast persoonlijk contact het ook belangrijk dat jij dagelijks met plezier naar jouw werk gaat. Daar hoort niet alleen een fijne werkomgeving bij maar ook goede arbeidsvoorwaarden, want bij ons is het gewoon goed geregeld. Jij kan bij ons rekenen op:

  • Een goed salaris waar ruimte in zit afhankelijk van jouw ervaring;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • In overleg een auto van de zaak met tankpas of reiskostenvergoeding;
  • Geen zorgen voor later, jouw pensioen is ook geregeld.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Meer weten of al enthousiast?

Laat dan hier jouw gegevens achter!

Heb jij nog vragen?

Neem dan contact met ons op!

Verkeersregelaar